Dotyk leta v kolekcii Mango Men Travel Diares

Dotyk leta v kolekcii Mango Men Travel Diares

17. júna 2014, Mango, pánska kolekcia Mango, Mango leto

Sponzorovanej odkazy:

Leto, slnko, pláž. Silná trojkombinácia, ku ktorej sa upínajú rok čo rok módni návrhári. Jedinečná šanca, ako upútať zákazníka a motivovať ho ku kúpe nového outfitu. Ruku na srdce, kto si pred letnou dovolenkou nechce kúpiť niečo nové na seba. Presne taká je nová línia od značky Mango Men Travel Dieares. Leto, slnko a pláž perfektne dopĺňajú svieže modely voľnočasového oblečenia.

Základom šatníkov v čase horúcich dní sú u mužov prevažne šortky a košele, občas tričko s krátkym rukávom alebo nátelník. Je teda v podstate trefou do čierneho postaviť kolekciu na týchto základných kúskoch. Ak sa navyše podarí skombinovať jednoduchý štýl so zaujímavými motívmi či potlačami, nemôže nikdy šliapnuť vedľa. Presne tak na ma pôsobí Mango Men Travel Diares.

Inšpiráciu značka našla v tradičných havajských kvetoch alebo listoch paliem. Kvetinové potlače sú tento rok trendy v dámskej, pánskej móde a k plážovej móde už neoddeliteľne patria.

Šortky z novej kolekcie siahajú zhruba do polovice stehien a z materiálov prevažuje bavlna. Rozhodne nevyraďte zo skrine denimové nohavice a kraťasy, ani bavlnené šortky s výraznou farbou, tie sa na letnej dovolenke rozhodne nestratia. V kurze sú tiež stále chinos nohavice. Vyskúšajte kombináciu v námorníckom štýle – prúžkované tričko a modré námornícke nohavice. Tento rok si užijeme výrazné prvky z retro štýlu, a tak sa nebojte doplniť svoj outfit o starú cestovnú tašku či jej vydarenú repliku alebo o mierne odretý kožený opasok.

Ak si lámete hlavu s tým, čo zbaliť do kufra na dovolenku, určite si kolekciu Mango Man Travel Diare prezrite. Celkom ľahko sa dajú vytvoriť modely z basic kúskov ozvláštnené o horeuvedené košele alebo šortky s havajským motívom. Mango symbolizuje taký príjemný módny stred – teda módu jednoduchú, ale zaujímavú. Členenie do jednotlivých kolekcií nám uľahčí výber. Mango Men Travel Diaries je pre mňa naozaj kolekcia ideálna na dovolenku či pre voľnočasové nosenie.

www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.