Plus size móda jar / leto 2014

Plus size móda jar / leto 2014

13. júna 2014, plus size, móda pre moletky, asos curve, Mango

Sponzorovanej odkazy:

Na poli módy sa odohráva neustály boj o zmenu. Niekedy sa jedná o zmenu veľmi razantnú a dlhodobú. Presne tak sa premenili obľúbené zaoblené ženské krivky v krivky diametrálne iné. Na módnych mólach sa začali objavovať až extrémne chudé modelky, magazíny upreli svoju pozornosť na krásky s dlhými nohami a výrobcovia začali smerovať k výrobe veľkostí XXS. Zdá sa, že bacuľky sa nejaký čas museli trápiť s dostupným oblečením a snaha byť módne oblečená sa presunula na miesto záľuby v boj o kusy a nutnosť nechať si šiť oblečenie na zákazku. Dnes sa dostáva plus size oblečenie zase do popredia a dizajnéri začali robiť v tomto duchu špeciálne kolekcie. Tak sa poďme pozrieť, čo nás čaká v lete.

Iste ste sa zoznámili s veľmi populárnym internetovým obchodom Asos a jeho špeciálnou líniou Asos Curve zameranou na väčšie veľkosti. Oblečenie Asos je šmrncovné a snaží sa maximálne držať trendy ducha. A tak aj plnoštíhle dámy tu zakúpia krátke šaty, tričká siahajúce nad pupok alebo džínsové šortky. Možno sa teraz niektorí chytajú za hlavu, ale vždy záleží predovšetkým na spôsobe, akým oblečenie nosíme a kombinujeme. Veľakrát vyzerá bacuľatá slečna lepšie než jej o pár kíl ľahšie vrstevnice.

Venujte pozornosť denimovej móde. V ponuke značiek sú vydarené úzke džínsy aj moderné džínsové bundičky. Nevynechajte ani vzory. V lete si užijeme kvetinové a zvieracie vzory, prípadne atypické geometrické potlače. Medzi farbami nezabudnite na farby pastelové, sú jemné a dobre sa kombinujú.

Pozrite si tiež kolekciu Violeta by Mango. Jemná línia letnej módy pre plnoštíhle ženy s dôrazom na strih. Koncepcia je zdanlivo jednoduchá, ale čo si priať viac, než dobre padnúce džínsy a pohodlný top?

Plus size kolekcia ponúka pochopiteľne viac značiek. Sú im často vyčlenené špeciálne sekcie, a tak nemusíte zdĺhavo tápať v záplave veľkostí.

Zdroj: www.mango.com , www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.