Promod Spring and Summer Lookbook 2014

Promod Spring and Summer Lookbook 2014

6. júna 2014, lookbook Promod, Promod spring summer 2014, nová kolekcia Promod

Sponzorovanej odkazy:

Francúzska značka sa stále drží hesla, že krása sa ukrýva v jednoduchosti. Lookbook pre hrejivé dni ukrýva trendy kúsky, ktoré však neprekračujú samotný štýl značky. Outfity prehnane nevrství, ani sa nevyžíva v extrémnych kreáciách svojich modelov. V jarných a letných kolekciách nájdeme svieže kúsky zakladajúce si na klasických strihoch, niekedy s miernymi náznakmi asymetrie. Čierna a biela farba nachádza svoje kombinácie s farbami pastelovými. Móda dýcha ležérnym mestským štýlom a využíva inšpiráciu z denim módy. Nový Lookbook od značky Promod pre sezónu Spring Summer je tu.

Dámsky lookbook Promod

Dámska kolekcia pôsobí veľmi nežne a odohráva sa v ľahko romantickom duchu. Skladané sukienky staviame v kontrast s džínsovými bundami a košeľami. Pohrávajú sa s dievčenskými tričkami v pastelových odtieňoch a neprehliadneme ani určité prvky v retro štýle.

Celkovo možno povedať, že dámsky lookbook Promod Spring Summer 2014 hýri vzdušnými materiálmi, využíva prvky denimovej módy a nebráni sa ani inšpirácii retrom. Z tejto kolekcie si osobne najviac užívam ponuku voľných nohavíc s výraznými potlačami.

Pánsky lookbook Promod

Aj do pánskeho sveta Promod prenikla vlna pastelu. V týchto odtieňoch si vyberiete najmä letné košele alebo šortky. Farby neminú ani tradičné chinos nohavice, ktoré v kolekcii Promod nesmú chýbať.

Môj tip z pánskej kolekcie smeruje k jarným sakám. Vyberáme z rôznych materiálov a farieb. Stále trendy je teplákovka a pevnejšie plátno. Pánske sako pre voľný čas sa v šatníku nikdy nestratí.

Lookbook značky Promod jasne vyznačuje štýl, ktorým sa bude značka nasledujúcu sezónu uberať. Jedná sa o štýl mladistvý, uvoľnený, plný trendov a farieb. V pánskom sortimente si budeme užívať veľmi komfortnú módu s nádychom elegancie, v kolekcii dámskej prevládne úplne voľnočasový mestský štýl.

Zdroj: www.promod.eu

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.