To pravé na jar a leto! - Loose fit nohavice

To pravé na jar a leto! - Loose fit nohavice

20. mája 2014, trendy, jar 2014, leto 2014, loose fit nohavice, voľné nohavice, orientálne vzory, paisley, aztec, zvieracie vzory, animal, digitálne vzory, abstraktné vzory, kvetinové vzory, letné nohavice, jarné nohavice

Sponzorovanej odkazy:

Aj keď od jarnej a letnej sezóny čakáme, že so sebou prinesú veľa slniečka, tepla a času pre pohodovú zábavu, niekedy sa počasie úplne nevydarí podľa našich predstáv a bude potrebné obliecť si niečo efektívnejšieho než len šortky, sukienky či šatôčky. V tohtoročných dvoch sezónach budú trendy takzvané loose fit nohavice. Že neviete, o čo ide? Jedná sa o voľné nohavice, ktoré neobopínajú vašu postavu a sú tak nejako vzdušnejšie a pohodlnejšie. Od toho tiež názov loose fit čiže voľne sediace/ pasujúce. Všetky mi určite dáte za pravdu, že sa jedná presne o typ nohavíc, ktoré sa teraz skvele hodia.

Voľné nohavice dávajú priestor pre obrazové vyjadrenie. Takže sa pripravte na najrôznorodejšie vzory a motívy. Trendy budú tento rok abstraktné a digitálne vzory. A to nielen na nohaviciach! Tieto motívy sa vyznačujú tým, že vlastne vôbec nič konkrétneho neukazujú. Zmes všemožných geometrických vzorov a metalických farieb nenechá spať ani vám, ani ľuďom vo vašom okolí.

Tradičným motívom teplých sezón sú tiež animal čiže zvieracie vzory. V týchto obrazcoch sa nachádza exotika, ktorá v nás evokuje pomyslenie na letnú dovolenku a dobrodružstvo. Avšak najviac obľúbený je medzi zvieracími vzormi gepardí motív, ktorý zrejme najlepšie reprezentuje štýl animal. A aj keď možno nie sú loose fit nohavice tým najsexi módnym kúskom, tak so zvieracími vzormi tomu tak bude. Nechajte v sebe prebudiť mačkovitú šelmu!

V tohtoročnej sezóne sa nezabúda ani na trendy kvetinové vzory, ktoré sa na loose fit nohaviciach tiež radi prejavujú. Kvety potešia každú zo žien a ich stvárnenie na oblečení pôsobí rozkošne a milo. Je ťažké im odolať a keď skĺbite jemný a vzdušný materiál voľných nohavíc spolu s kvetinkami, ste nahrané úplne. Tento kúsok musím mať!

V neposlednom rade to môžu byť orientálne vzory, ktoré sú tento rok trendy. O vzoroch ako sú paisley, aztec, kašmír, a tak ďalej ste už určite počuli. Na loose fit nohaviciach vyzerajú skvele, pretože presne tento strih nohavíc sa v orientálnych krajinách tiež nosia. Len si spomeňte na orientálne tanečnice alebo na postavu Šeherezády z rozprávkovej knihy Tisíc a jedna noc. V loose fit nohaviciachorientálnymi vzormi sa ihneď vžijete do ich role.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.