Fashion trend: Skort alebo trend jari / leta 2014

Fashion trend: Skort alebo trend jari / leta 2014

5. apríla 2014, skort, sukne, šortky, sukne jar 2014, sukne leto 2014, trendy jar 2014, trendy leto 2014, krátke sukne, krátke šortky

Sponzorovanej odkazy:

Niekoľko trendov pre tohtoročnú sezónu jar / leto sme si už predstavili a viacmenej sme nezaznamenali nejaké veľké novinky. Určite sa trendy oproti minulej sezóne jar / leto zmenili, tento rok ustúpili pastely a neóny a naopak sa do popredia dostala kombinácia čierno-bielej, tmavo modrá, pruhy a prírodné farby ako je béžová, smotanová alebo hnedá. Určite sa s príchodom leta dotkneme aj jasnejších odtieňov či zaujímavejších štýlov. Medzi tie patrí bezpochyby trend, ktorý tento rok veľmi „frčí“ v cudzine a dúfam, že k nám sa do leta dostane, a to je tzv. skort – čiže sukne a šortky dohromady. Už sme zažili nohavicové sukne, sukňové nohavice, ale „šortkosukňu“ ešte nie. Nejde o klasické splývavé šortky, ktoré vytvárajú efekt sukne. To, že máte na sebe šortky totiž vôbec nie je vidieť, ani keď si sadnete, teda aspoň nie spredu, „šortková“ časť je totiž úplne schovaná. Pri prvom pohľade by ste povedali, že sa jedná o minulý rok tak populárnu prekladanú sukňu, s ktorou prišla Zara a následne ju nasledovali aj ďalšie značky. Prekladanú sukňu, ktorá pripomínala papierovú obálku, chceli blogerky po celom svete a hneď na to ich nasledovali aj obyčajné leč rovnako štýlové ženy.

Skort sú ďaleko elegantnejšie než šortky a na druhú stranu zase ďaleko praktickejšie ako sukne, zvlášť ak sa jedná o veľmi kratučký model. Snáď len u neho je vidieť, že sa jedná vlastne o šortky, pretože nohavice sú pod cípmi vidieť.

„Šortkosukňu“ môžete nosiť ako cez deň, tak aj k party outfitom. Pre denné outfity využite svetlých, pastelových alebo žiarivých, sýtych farieb. In budú aj potlače s exotickými kvetinami alebo digitálna potlač. Na večer stačí len siahnuť po čiernej, bielej alebo inej tmavšej farbe a spoločne s vhodnými doplnkami vytvoríte ideálny outfit pre letnú party.

Som veľmi zvedavá na to, ktorá z nám známych a dostupných značiek tento zaujímavý a zbrusu nový model do našich šatníkov vo svojej jarno / letnej kolekcii predstaví. Už teraz ich však môžete zakúpiť na jednom z mnohých zahraničných e-shopov. V tomto článku môžete vidieť ponuku známeho e-shopu Asos alebo síce menej známeho leč zaujímavejšieho e-shopu Lucy in the sky

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.