Nová kolekcia Humanic predstavuje must-have kúsky sezóny

Nová kolekcia Humanic predstavuje must-have kúsky sezóny

20. februára 2014, nová kolekcia Humanic, Humanic jar / leto 2014, trendy obuv 2014

Sponzorovanej odkazy:

Ak sme niekedy trpeli nedostatkom štýlov obuvi v predajniach Humanic, v sezóne jar / leto 2014 tento problém rozhodne nastať nemôže. Aktuálna kolekcia vsádza na trendy, láka na dierované čižmy, členkové topánky a nezabúda ani na športovo založené duše.

Poločižmy a dierované čižmy

Jarné čižmy opäť patria medzi naše tipy na must-have kúsky sezóny. Majú veľkú výhodu, a to ľahké kombinovanie s rozmanitými outfitmi. Džínsy, sukne aj šaty – všetko sa k jarným čižmám perfektne hodí. Tento rok budú prevažovať dierované čižmy aj poločižmičky. Medzi farbami vedie béžová a šedá. Humanic predstaví poločižmičky a členkové topánky tiež vo farbe bielej, modrej alebo niekoľko modelov v odtieňoch pastelových.

Nevymizne ani trend zdobenie v časti členku pomocou pások, cvočkov a prípadne zipsov. Objaví sa zlatá a strieborná farba, ktoré vládli zimnej sezóne.

Semiš budeme nosiť aj na jar

Humanic vo svojich kolekciách ponúka veľké množstvo kvalitnej koženej obuvi pánskej aj dámskej. Na jar sa opäť budeme tešiť zo semišových topánok. Dámske semišové čižmy a členkové topánky, pánske elegantné semišové poltopánky.

Kultové tenisky v predajniach Humanic

Ďalší typ obuvi, na ktorý sa môžeme v novej kolekcii tešiť, sú retro modely tenisiek známych značiek (Adidas, Nike). Stretneme sa predovšetkým s vyvýšenými platformami a pestrými farbami.

Topánky do špičky – áno!

Novo sa rodí trend ostrých špičiek a veľmi úzkych podpätkov. Humanic zaradil do kolekcie celý rad takto navrhnutých modelov. V prípade pánskych topánok sa jedná o decentne pretiahnutú špičku. Dámske balerínky a lodičky sa dočkajú špičky naozaj výraznej.

Záverom ešte spomeniem jeden tip a tým sú mokasíny. Elegantné i športové, v rôznych farbách, strihoch aj v rôznych materiáloch. Mokasíny sú ideálnou obuvou na začiatok leta.

Zdroj: www.humanic.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.