H & M s novou kolekciou Divided

H & M s novou kolekciou Divided

22. februára 2014, H & M, Divided, spring, jar, summer, leto, look, lookbook

Sponzorovanej odkazy:

Švédska značka H & M je veľmi rozmanitá, to vieme. Ponúka veľa štýlov, každý si vyberie. Predstavíme vám novú sviežu a mladistvú kolekciu Divided. Mottom a inšpiráciou celej kolekcie sú ženy a slečny, ktoré milujú džínsovinu. Divided je venovaná milovníčkam oversized (modely v nadmerných veľkostiach), grafických potlačí a atypických strihov. Kolekcia je plná sladkých farieb. Skrátka niečo pre ženy, čo majú attitude!

Ako sme sa už zmieňovali v úvode, Divided je veľmi mladistvá kolekcia, celý lookbook je ladený do sladko rebelského štýlu. Fotenie lookbooku sa tak prenieslo do školských lavíc. Džínsovina a jej imitácia (strečové materiály) sú veľmi pohodlným a bežným prvkom šatníka každej mladej ženy. V Divided objavíte ako skinny a boyfriend džínsy, tak džínsové šaty, bundy a košele v oversized veľkostiach. Uvoľnený štýl k ležérnosti skrátka patrí a džínsovina sa dá ľahko skombinovať s čímkoľvek. Oblečte džínsové šaty s klasickou basic mikinou s kapucňou a k tomu tenisky alebo skinny džínsy a tričko s vtipnou potlačou koláčikov. Skvele tiež vyzerá kombinácia čiernej a bielej farby s džínsovinou.

Ďalším Divided trendom je sladko ružová farba. Vyzerá skvele v kombinácii s bielou, tmavo šedou farbou a džínsovinou. Z Ameriky prevzalo veľa značiek inšpiráciu z univerzitného prostredia a pretože už to tak nejako patrí do predstavy univerzitného mladistvého štýlu, tak aj H & M v kolekcii Divided predviedlo oversized tričká s potlačou čísel a písmen. Tento trend siaha až na baseballové pole – inšpiráciou teda nie je nič iné ako šport. Tričká sa dajú nosiť k skinny džínsom nadbale zastrčené za pás alebo samostatne ako napríklad šaty. Obujte k tomuto outfitu tenisky a nasaďte šiltovku! Pohodlie nadovšetko. Plusom celej kolekcie je, že väčšina modelov je vyrobená zo 100% prírodnej bavlny. Jednotlivé kúsky Divided kolekcie tak skvelo zapadnú k basic kúskom vášho šatníka.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.