Pre nastávajúce mamičky - Tehotenská móda jar 2014

Pre nastávajúce mamičky - Tehotenská móda jar 2014

20. marca 2014, tehotenská móda, tehotenské oblečenie, maternity, kvetinové vzory, jar 2014, rifľovina

Sponzorovanej odkazy:

Ani jedno z najkrajších období v živote žien sa nezaobíde bez problémov. Aj keď sa jedná o menej závažný problém, problém to je. Reč je o tehotenskej móde. Úprimne, veľa špecializovaných obchodov s dobrým výberom tehotenskej módy nie je a keď už taký nájdete, nejde práve o lacnú záležitosť. Tehotné ženy potom tento problém riešia tak, že si kupujú o jedno až tri čísla väčšie oblečenie. A to nie je to najideálnejšie riešenie. Verte alebo nie aj dostupné módne značky majú svoju mini kolekciu tehotenskej módy a tento rok na jar prichádzajú s novými trendy kolekciami. Môžete byť teda in a ešte ku všetkému v oblečení, ktoré vám sadne.

H & M

Jednou z takých značiek, ktorá má na sklade tehotenskú módu, je H & M. Táto značka je svojou módou pre nastávajúce mamičky preslávená a má veľa stálych zákazníčok. Je to jednak preto, že sa jedná o dostupnú značku s lacnými produktmi. H & M ponúka „tehuľkám“ všetok sortiment oblečenia od strečových nohavíc a legín po blúzky a topy. Dokonca aj nočné košieľky a spodnú bielizeň. Môžete si byť isté, že tehotenské oblečenie H & M pre jar 2014 ide s dobou, a preto sa tu objavujú trendy kvetinové vzory či rifľovina.

Next

A čo hovoríte na módnu značku Next? Vycibrená móda, ktorá sa páči snáď všetkým ženám, má pre tehotné tiež pripravenú maternity (tehotenskú, materskú) kolekciu. Medzi kolekciami Next pre tehotné a ne-tehotné ženy nie je vôbec žiadny rozdiel a ak by modelky maternity wear nemali zaguľatené bruška, tak by ste to ani nespoznali. V tehotenskej kolekcii Next sa uplatňujú klasické jarné kvetinové vzory a tiež vzory geometrické, ktoré rafinovane zakrývajú vypuklé bruško. Každá šťastná mamička bude mať z tohto výberu radosť.

Asos

A ak ste si nedokázali vybrať medzi oblečením H & M a Next, tak internetový obchod Asos vám určite zlepší náladu. Tehotenskému oblečeniu tu nestojí v ceste vôbec nič, a ešte ku všetkému je poštovné do všetkých svetových krajín zdarma! Vyberať môžete zo všetkého. Všetky farby, strihy a druhy oblečenia. Postačia k tomu len základy angličtiny alebo dobrý slovensko- anglický slovník. Potom už len hurá na nákupy!

Zdroje: www.hm.com www.asos.com www.next.co.uk

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.