Lindex Extended - štýlová kolekcia na každý deň

Lindex Extended - štýlová kolekcia na každý deň

28. februára 2014, Lindex jar, Lindex extended, nová kolekcia Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Pri pohľade na novú kolekciu Lindex Extended ma napadá výstižný pojem – svetový. Nová kolekcia sa derie vpred s jedinečnou víziou zaujať a ponúknuť niečo úplne „extra.“ Oblečenie a doplnky, ktoré sa nelesknú len na obálke časopisu a ktoré nepatria len do hľadáčika reklamných kampaní. Štýlové a trendy kúsky patria do ulíc, na pracovisko aj do kaviarní. Možno niekedy zatúžime vyzerať ako hviezda z červeného koberca a inokedy sa zase hanbíme obliecť výraznejší model. Lindex našiel vo svojej novej kolekcii príjemnú cestu, kde sa stretávajú vysoko módne modely vhodné však aj na bežné nosenie.

Kto pozná Lindex dobre vie, že sa značka snaží ponúknuť cenovo dostupný tovar v zodpovedajúcej kvalite. Mnohé si tu obľúbili klasické nohavice, spodnú bielizeň a pančuchový tovar alebo oblečenie pre deti. Na druhú stranu sa v každej kolekcii vždy nájde pár kúskov.

Lindex extended nájdete na online eshope a predávať sa bude iba vo vybraných predajniach (napríklad v Nórsku, Švédsku alebo Rusku). Prvá kolekcia extended v sebe ukrýva len desať kúskov vystavaných na jednoduchej farebnej schéme – čierna, biela, sivá. Outfity sú na prvý pohľad jednoduché, ale vždy prekvapia originálnym detailom, a to najmä strihom.

Úchvatné sú výrazné doplnky, ktoré sa stávajú dominantným prvkom a aj napriek tomu, že sa jedná o výrazný doplnok spoločenský, dokážem si ich bez problémov predstaviť k džínsom a tielku.

Snaha ponúknuť módne trendy pre bežné nosenie a vykúzliť z nesmelej ženy sebavedomú dámu, ktorá sa cíti dobre vo svojom oblečení. Snáď aj takto by sa dala opísať nová kolekcia Lindex extended. Dobre sa obliecť nie je zložité a obliecť sa štýlovo a moderne tiež nie. V tomto smere ponúka nová kolekcia absolútnu slobodu. Veľmi efektne vyzerajú voľné tričká s veľkými prestrihmi na chrbte.

Lindex extended vnesie módnosť do našich šatníkov i duší a možno opäť oživia ulice miest.

Zdroj: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.