Zamilujte si nové trendy s kolekciou Zara TRF jar / leto 2014

Zamilujte si nové trendy s kolekciou Zara TRF jar / leto 2014

21. marca 2014, Zara, Zara TRF, dámska kolekcia, Zara jar 2014, jarná kolekcia, jar / leto 2014, trendy, trendy jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Predstavujete si jar ako pestrý koktail neprehliadnuteľných farieb a neobyčajných vzorov? Potom sa určite nezabudnite pozrieť na novú kampaň aj kolekciu Zara TRF jar / leto 2014. Jar z nich len srší a kúskov, ktorými budete môcť oživiť váš šatník pre nadchádzajúcu sezónu, je tu veľa. V kampani zažiarili modelky Marine DeLeeuw a Magdalena Jasek oblečené do najkrajších kúskov z novej kolekcie mladistvej a veselej Zary TRF a rozmanité farby spolu s nádherným prostredím nás prinútia tešiť sa na prichádzajúce teplé obdobie ešte viac.

Z kolekcie Zara TRF pre jar a leto 2014 cítime inšpiráciu hippie lookom 60. rokov, reprezentovaným kvetinovou potlačou alebo širokými nohavicami. Retro štýl je nasledovaný záplavou denimových kúskov hrajúcich v novej sezóne dôležitú úlohu. Aj tu je badateľný jeden z najväčších trendov novej sezóny, a to športový štýl a tričká pripomínajúce športové dresy s najrôznejšími nápismi či číslami.

Veľa iných značiek vo svojich kolekciách na jar a leto 2014 zredukovalo farebnú paletu na čiernu a bielu, čo môže byť pre mnohých trochu sklamaním. Kolekcia Zara TRF vám však v tomto smere môže poriadne zdvihnúť náladu. Čaká vás tu „nálož“ klasických jarných farieb, akou je napríklad citrónová, svetlo modrá, červená či zelená. Tešiť sa môžete aj na obľúbené a divoké vzory, predovšetkým ten kvetinový, ktorý je veľmi rozmanitý. Nájdeme tú nežnú variantu s malými kvietkami v pastelových farbách, ale aj veľké tropické kvety priťahujúce všetku pozornosť.

Aj sem sa však v menšej miere grunge trend premietol, a to napríklad v podobe kožených bundičiek alebo zipsov na šatách. Nechýbajú potom ani typické ľahké jarné materiály, priesvitné časti oblečenia a neodmysliteľná čipka. Kolekcia Zara TRF pre jar a leto 2014 skrátka ponúka pre každú z nás niečo a oblečie vás od hlavy až k päte do štýlu vrátane doplnkov ako topánky či kabelka.

Zdroj: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.