Rafinovanosť a zvodnosť v kolekcii Intimissimi jar /leto 2014

Rafinovanosť a zvodnosť v kolekcii Intimissimi jar /leto 2014

16. februára 2014, spodná bielizeň, Intimissimi, Intimissimi jar 2014, jar 2014, leto 2014, sexy prádlo, zvodné prádlo, podprsenky, košieľky, nohavičky, čipkované prádlo

S predstavením novej kolekcie pre jar a leto 2014 pribehla aj obľúbená značka spodnej bielizne Intimissimi. Ich doménou je nádherne prepracované, elegantné a rafinované prádlo, ktoré dokáže zaujať už na prvý pohľad. Vďaka rozmanitým strihom si tu každá žena nájde bielizeň, ktorá jej sedí do posledných detailov. Značka Intimissimi popisuje svoju kolekciu pre jar a leto 2014 ako sexy a rafinovanú. S našimi zmyslami si tu pohrávajú zaujímavé efekty napríklad v podobe čipky chantilly a leavers.

Sexy a moderný dizajn

Nová kolekcia značky Intimissimi pre jar a leto 2014 stavila na moderný dizajn, ktorého výsledkom sú minimalistické kúsky, ktorým však nechýba poriadna dávka zvodnosti. Použité sú aj pružné a netradičné materiály ako latex alebo transparentná sieťovina. Sexy bielizeň sa v kolekcii Intimissimi strieda s odevmi v zdanlivo športovom štýle. Chýbať tu nemôže tradičná čipka a nová kolekcia sa pohráva aj so šnurovaním vytvárajúcim vzrušujúci pohľad. Okrem podprseniek sa tu stretneme aj košieľkami a kombinézami, ktoré všetkých zvádzajú prostredníctvom odhaľujúcich prestrihov a transparentných materiálov.

Sexy Lady

Luxusný vzhľad, hodváb, čipka macramé, podprsenky balkonetového strihu – tak si Instimissimi predstavuje zvodnosť a zvádzanie a prostredníctvom novej kolekcie nás prenesie do prostredia romantického budoáru s nádychom hriešnosti. Atmosféru podčiarkujú farby ako klasická čierna alebo biela, ktoré sú doplnené o pastelové tóny a sexy telové odtiene. Čipka, upravená metódou leštenia a vrstvenia, čím získala lesklý a vlhký vzhľad, sa tu prelína s doplnkami v podobe retiazok a šnurovania.

Sweet Heritage

Časť kolekcie Intimissimi pre jar a leto 2014 nás upúta bontónom a retro štýlom, ktoré sú reprezentované použitím čipky v kombinácii so saténom alebo aj námorníckym motívom. Mieša sa tu exkluzivita a pohodlie, čo činí bielizeň skvele nositeľnou pre všetky generácie.

Zdroj: TZ Intimissimi

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.