Vydajte sa na cesty s kolekciou Orsay jar / leto 2014

Vydajte sa na cesty s kolekciou Orsay jar / leto 2014

15. februára 2014, Orsay, kolekcia Orsay jar / leto 2014, trendy 2014, dámske oblečenie, dámska kolekcia, doplnky, jar 2014, leto 2014

Sponzorovanej odkazy:

Značka Orsay vždy oslňuje kolekciami plnými ženskosti, zaujímavých strihov, perfektných detailov a nadčasových kúskov. A nie inak je tomu aj v najnovšej kolekcii pre jar a leto 2014. Klasické a obľúbené kombinácie sú tu okorenené dávkou exotiky a vôňou Stredomoria, čo spoznáme z pestrých farieb a nespútaných vzorov. Už pri obyčajnom pohľade na lookbook značky Orsay pre novú sezónu na vás dýchne vôňa morského vzduchu a ucítite piesok pod chodidlami.

V kolekcii Orsay pre sezónu jar / leto 2014 sa mieša veľa štýlov, ktoré sú v tomto období vyhľadávané. Pohltí nás romantika a ženskosť, mestský Boho štýl aj nestarnúca klasika. Kolekcia dáva prednosť jemným a vzdušným materiálom, ktoré nám v teplom počasí poskytnú dostatok pohodlia na prechádzky mestom. Stále je však kladený dôraz na zvýraznenie ženskosti a krásy dámskej siluety.

Podobne je tomu aj u farebnej palety. Tá sa tiež nechala ovplyvniť svetlými a ľahkými farbami, tak typickými pre jarné a letné obdobie. K tejto sezóne však patrí aj cestovanie, a tak sa v kolekcii stretneme aj pestrými kvetinovými a geometrickými vzormi a ornamentmi pripomínajúcimi atmosféru ďalekých krajín. Svoje miesto si tu postrážila aj čierna a biela kombinácia.

Ženský dojem celej kolekcie Orsay jar / leto 2014 podtrhuje použitie čipky, macramé a najrôznejších výšiviek. V kombinácii so vzdušnými letnými materiálmi pôsobia elegantne a zvýrazňujú ženský pôvab.

V kolekcii Orsay pre nadchádzajúcu sezónu nájdeme všetko, čo by sme mohli potrebovať. Trečkot, bundičky a denimové kúsky počnúc, voľné tuniky a maxi šaty končiac. V lete je tiež kladený veľký dôraz na najrôznejšie doplnky, a tak tu nájdeme širokú ponuku priestranných kabeliek i malých listových kabeliek, šatiek, klobúkov a hŕbu bižutérie. Tieto doplnky nielen skvele doplnia prázdninový look, ale budú nám určite aj užitočnými spoločníkmi na našich cestách.

Zdroj: www.orsay.net.pl

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.