Louis Vuitton oslavuje Valentína! / Valentínska kolekcia Louis Vuitton 2014

Louis Vuitton oslavuje Valentína! / Valentínska kolekcia Louis Vuitton 2014

3. februára 2014, Louis Vuitton, valentínska kolekcia, valentínske darčeky, luxusné darčeky, luxusné doplnky, hodinky, luxusné hodinky, značkové hodinky, peňaženka, značková peňaženka

Sponzorovanej odkazy:

Romantické alebo zaľúbené duše už možno nad Valentínskym darčekom premýšľajú dávno, ale ak sa do týchto skupín neradíte, alebo vo vás zakorenil odpor ku dňu svätého Valentína, môžete sa v tomto článku aspoň pokochať precíznosťou a krásou. Luxusná značka Louis Vuitton totiž sviatok zamilovaných oslavuje a pri tejto príležitosti predstavila dva nové modely hodiniek kolekcie Tambour Monogram a tiež peňaženku Zippy Coin v novej valentínske farbe.

Hodinky Tambour Monogram

Hodinky patria k obľúbeným darčekom nielen na Valentína, ale aj k iným nevšedným príležitostiam. A ak nesú monogram Louis Vuitton, jedná sa o viac, ako darček. Do kolekcie Tambour Monogram tak pribudli dva nové modely hodiniek odeté do červenej. Nechali sa svojím motívom na ciferníku inšpirovať kolekciou šperkov Dentelle de Monogram a ani samotný ciferník nie je len tak hocijaký. Je perleťový a zdobí ho 11 diamantových indexov. Farebný opasok z kože Vernis je potom zafarbený do krásneho a výrazného odtieňa Pomme d'amour, z ktorého zamilovanosť len srší. Plastický rozmer potom hodinkám dodáva razený motív Monogram. K zakúpeniu sú v obchodoch Louis Vuitton hneď dve varianty hodiniek – 28 mm za cenu 3000 eur, alebo 33 mm za 3100 eur.

Peňaženka Zippy Coin

Nového vzoru a farieb sa potom dočkali aj tri varianty malého koženého tovaru: Pomme d'Amour, Rose Indien a Coral. Ani u tejto kolekcie nemôže chýbať tradičný vzor kvietku Monogram, typický symbol Louisa Vuittona, obliekol však kúsky z kolekcie do nových, ako inak než valentínskych farieb a získal aj trochu iné usporiadanie. Vzor pôsobí roztomilým a dievčenským dojmom a farby sú aplikované tradičnou metódou sieťotlače. Nové varianty kožených doplnkov sa navyše dajú skvele kombinovať so stálou kolekciou kabeliek Louis Vuitton. A na koľko peňaženka nesúca sa na valentínskej vlne príde? Ak ste zatúžili ju darovať, pripravte si cca 300 eur.

Zdroj: TZ Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii doplnky, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.