Pobrežie Kalifornie ožíva v jarnej kolekcii Levi'

Pobrežie Kalifornie ožíva v jarnej kolekcii Levi'

30. januára 2014, jarná kolekcia Levis, levis jar 2014, trendy jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Kultová značka Levi' prezentuje už v týchto dňoch novú kolekciu jar 2014. Vracia sa k svojim dávnym koreňom a rozpracováva jednotlivé motívy do detailov. Vzniká unikátny synchron medzi starou a novou kolekciou „levisiek“ a áno! Vracajú sa kárované westernové košele. Levis pozná snáď celkom každý – dobre padnúce jednoduché džínsy, košele, tričká klasického strihu, džínsové bundy. Možno si hovoríme, čo ešte môže taká značka ponúknuť nové? Kolekciu jar 2014!

Nečaká nás žiadna nuda. Verte mi, ja som u Levi' džínsov začínala a prešla som si aj hocijaké typy košieľ. Avšak po čase som sa začala trochu nudiť. Kolekcia pre jarné dni ma však absolútne nadchla. Späť sú šesťdesiate roky a maďarské košele. Znovu sa stretneme s radom White Tab a dočkáme sa celkového oživenia jednotlivých línií. Levi' dostáva nový náboj, lepšie povedané znovu objavený náboj. Móda sa vracia k inšpirácii z minulosti a zároveň čerpá zo súčasného umenia, dizajnu a životného štýlu. Ako na nás zapôsobí kalifornské pobrežie?

Jar / leto 2014 ozdobí neóny a pastelové farby

Neóny sa ukázali ako vďačný trend už počas jesennej a zimnej sezóny. Obľúbili sme si ich na svetroch, sukniach i košeliach. Levis v tomto trende pokračuje, ale obracia sa k nastávajúcim hitom jarného obdobia – k pastelovým farbám. Tento rok si budeme užívať tradične letnej bielej farby viac, ako inokedy. Pastelovo- zelená, oranžová alebo fialová farba presvetlí pochmúrne zimné dni, pretože jarné kolekcie všetkých značiek sa postupne hrnú na predajné pulty.

Obľúbili ste si strihy tvarovacích džínsov Levi ‚s ® Revel aj kolekciu Levi‘ s ® Commuter ®? Tešte sa! Jarná kolekcia je obohatená o ďalšie skvele padnúce modely.

Levis je nadčasová značka denimového oblečenia, ktorá po očku sleduje módne trendy a snaží sa ponúknuť svojim zákazníkom moderné a pohodlné oblečenie so značnou dávkou kreativity.

Zdroj: www.levi.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.