Kolekciu New Yorker Amisu jar 2014 ovládla čierno-biela kombinácia!

Kolekciu New Yorker Amisu jar 2014 ovládla čierno-biela kombinácia!

31. januára 2014, dievčenská kolekcia, New Yorker, Amisu, New Yorker Amisu, kolekcia, jar 2014, dámska kolekcia, trendy 2014, New Yorker jar

Sponzorovanej odkazy:

Jar je síce zatiaľ v nedohľadne, ale urobiť si už teraz prehľad o tom, aké trendy nás tento rok čakajú a aké kúsky by sme si radi do svojej skrine zabezpečeli, rozhodne nie sú od veci. S novými kolekciami pre jar 2014 prišla už aj zvlášť u mladých ľudí veľmi obľúbená a cenovo dostupná značka New Yorker. Dnes si predstavíme kolekciu Amisu, ktorá je určená pre dievčatá a ženy, ktoré majú rady nové módne tendencie kombinované s ľahkou eleganciou.

Ako už sme si mohli všimnúť v ďalších kolekciách bežne dostupných i luxusných značiek, rovnako ako v zime je aj naďalej veľmi obľúbenou farbou čierna. Záplava výrazných tónov sa nekoná ani v kolekcii New Yorker Amisu. Čiernu tu sprevádza biela a vytvárajú tak spolu obľúbené a nestarnúce kombinácie. Tieto dva tóny hrajú v kolekcii Amisu pre jar 2014 jednoznač­ne prim.

Pri pohľade na kolekciu New Yorker Amisu vám zrejme neunikne, že motorkársky štýl oslovil návrhárov aj tento rok. Bez koženej bundičky sa najskôr na jar 2014 nezaobídete rovnako ako bez sýto čiernych, najlepšie tiež kožených, skinny nohavíc či legín. V tomto materiáli sa objavujú samozrejme aj sukne, preferovanou dĺžkou je mini.

Aké ďalšie trendy nám kolekcia New Yorker Amisu jar 2014 ukázala? Na bundičkách a nohaviciach sa objavujú trendy čierno- biele prúžky. Opticky predlžujú postavu, takže ak vás príroda o pár centimetrov „obrala“, pruhované nohavice by vám ich mohli, aspoň opticky, zase pridať.

Ako je spomenuté vyššie, nechýbajú ani elegantnejšie kúsky. K tým patria napríklad biele šaty zdobené peplum kanýrkami, alebo čierne vzorované šaty s priesvitnou časťou vo výstrihu. Priesvitné materiály sú použité napríklad aj u svetri v kolekcii Amisu. Pôsobia veľmi zvodne, ale zároveň neodhaľujú až príliš, ideálne napríklad na návštevu baru.

Ďalším trendom, ktorý môžeme pozorovať, sú tričká a mikiny s jednoduchými nápismi alebo veľkými maľbami. Ako vidíte, dajú sa skombinovať s nohavicami aj sukňou!

Zdroj: www.newyorker.de

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.