Teraz je správny čas pre hrejivé Uggs!

Teraz je správny čas pre hrejivé Uggs!

17. januára 2014, Uggs, boots, kapce, zimná obuv, topánky

Sponzorovanej odkazy:

Kde sa vzali Uggs boots a o čo presne ide? Uggs boots známe tiež ako, kapce ', sú mäkkučké topánky určené pre chladné dni. Sú veľmi hrejivé a pohodlné. Pôvodné Uggs boots vznikli v Austrálii. Asi sa čudujete, prečo práve zimná obuv vznikla v teplej Austrálii. Ale má to svoje opodstatnenie.

PÔVOD Uggs BOOTS

Uggs boots vznikli v Austrálii. Zaujímavosťou je v Austrálii hovädzí dobytok, ktorý je na tomto kontinente veľmi rozšírený, a z ktorého sa kapce vyrábajú. Ovčia koža je veľmi jemná a mäkká, a preto je skvelým materiálom na výrobu obuvi. Ďalším faktorom je ovčia vlna, ktorá je vo vnútri topánky a krásne hreje a udržuje nohy v suchu. Je to veľmi príjemný materiál a pripadáte si, ako by ste nosili papuče. Ovčia vlna má mimoriadnu vlastnosť – výbornú hrejivosť – dokonale udržuje nielen teplo, ale aj chlad. Válenky vznikli vďaka surferom. Tí trávili celé dni na vlnách a večer, kedy vysedávali na pláži s priateľmi, premýšľali, ako sa zahriať a udržať sa v teple a suchu. V tomto im práve pomáhala ovčia koža a vlna, ktorá tieto dve podmienky spĺňa na výbornú. Na výrobu pravých Uggs boots sa používajú tie najlepšie materiály najvyššej kvality. V súčasnosti sú Uggs boots celosvetovým fenoménom a nosia ich ľudia po celom svete.

DRUHY kapcov

Ponuka Uggs boots je veľká. Kúpiť si môžete klasiku – válenky v dĺžke nad členky, členkové Uggs alebo kapce, ktoré sú už skôr tak trochu čižmy. Každá žena či muž si nájde svoje obľúbené. U kapcov je skvelé, že sú unisex – teda určené pre mužov aj ženy, a hodia sa ku všetkému (k nohaviciam i sukni). Okrem topánok značka Ugg začla vyrábať aj doplnky – napríklad rukavice. A tak sa môžete so svojimi válenkami pekne zladiť na zimu. Cena Uggs boots sa pohybuje okolo 200 Euro, ale kvalita spracovania a materiálu naozaj zodpovedá. Samozrejme dizajnéri dbajú na súčasné trendy a tak sa môžete tešiť na kapce s cvočkama, flitrami alebo metalické odtiene. Ponuka je naozaj pestrá!

Zdroj: www.uggaustralia.eu

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.