Výpredaj: Čižmy za akčné ceny

Výpredaj: Čižmy za akčné ceny

7. januára 2014, semišové čižmy, kožené čižmy, dámske čižmy zľavy, zimná obuv zľavy, zimné topánky zľavy, vysoké čižmy, čižmy na platforme, nízke čižmy, výpredaj čižmy, zľavy čižmy, výpredaj Baťa, výpredaj Deichmann

Sponzorovanej odkazy:

Ceny kvalitných kožených čižiem siahajú v nových kolekciách k niekoľkým desiatkam eur. Väčšina žien ich kúpu v rámci cenovej hodnoty veľmi intenzívne zvažuje. Občas sa uspokojíme s lacnejšou náhradou obuvi a vyčkávame na obdobie povianočných zliav. Tento rok sa čakanie navyše znášalo dobre, pretože zatiaľ nenastala extrémna zima, a tak nebolo poriadnych zimných čižiem potreba. Na druhú stranu, možno ste si ihneď na začiatku sezóny povedali, že zainvestujete a kúpite si jedny kvalitné topánky na celú zimu. Možno, že ste dokonca túžobne jedným okom pokukovali po luxusných čižmách na vysokom podpätku a zvíťazila praktická stránka veci. Tak či tak teraz máte jedinečnú možnosť doplniť botník o vysnívaný kúsok. Výpredaje čižiem práve začali.

Nahliadneme na zľavy v známych reťazcoch, ako je Baťa alebo Deichmann. Síce sú niektoré typy čižiem iba v limitovaných veľkostiach, ale aj tak zostáva výber pomerne veľký.

Pohodlie zaistia čižmy na platforme. Jediné, na čo si dajte pri výbere pozor, je šírka topánky v časti okolo členku. Nevyhovujúci tvar môže ľahko z vašej nohy vykúzliť nevzhľadné kopýtko. Pekne riešené sú čižmy na platforme od značky Baťa. A ich plus je pochopiteľne tiež zľavová cena.

V zľave sa tu dajú zohnať aj krásne semišové čižmy na vysokom podpätku. Navyše semiš patrí medzi trendy materiály sezóny.

Ako fashion typ odporúčam tieto extravagantné čižmy, ktoré pôvodne dosahovali čiastky cez 200 eur. Dnes sú na cene polovičnej.

A v polovičnej zľave sú aj lesklé čierne čižmy značky Gabor (tiež k dostaniu v predajniach Ba­ťa).

Značka Deichmann zlacnela mnohé z čižiem pod 40 eur. Stali sa cenovo dostupnou možnosťou, pre menší módny výlet do obchodov. Na pultoch objavíme okrem vysokých čižiem aj čižmy nízke – dosahujúce len tesne nad členky.

Čo si vyberiete z výpredaja obuvi Deichmann vy?

Zdroj: www.bata.cz . www.deichmann.com , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.