Pánske flanelové košele - to pravé do zimného počasia

Pánske flanelové košele - to pravé do zimného počasia

19. januára 2014, flanelová košeľa, flannel shirt, pánska košeľa, trendy košele

Sponzorovanej odkazy:

Možno sme ich s nevôľou nosili ako deti, možno sme sa do nich (my ženy) rady obliekali po milostných nociach a snáď ich dnes všetci vyhľadávame s nečakanou radosťou ako veľký fashion trend – pánske flanelové košele sú späť a sú trendy! So vzorom tartanu i s netradičnými motívmi, patria medzi must-have kúsky sezóny. Oceníte ich praktickosť, hrejivé vlastnosti a módny podtext.

Je hneď v počiatkoch článku trúfalé prisudzovať pánske flanelové košele aj ženám? Myslím, že nie. Veľkosti S sú nám veľkosťou primerané. S radosťou ich obliekame k legínam aj slim džínsom. Ale tento článok je tentoraz pre pánov, a tak sa poďme pozrieť, aké flanelové košele sú túto zimu in.

Keď oprášite klasickú flanelovú košeľu po dedovi, zaručene nemôžete vybočiť z módnych trendov. Kockované flanelové košele patria medzi stálice, ktoré síce niekedy na chvíľu zmiznú z predajných pultov, ale nikdy nevymiznú bezo zvyšku. Hľadajte však pre túto sezónu originálne kúsky. Stačí detail, ako je napríklad náprsné vrecko alebo netradičný motív a úspech je zaručený.

Privolávať zimu môžeme s flanelovou košeľou, ktorá je posiata malými vločkami. Zdanlivo bizarné, ale veľmi efektívny nápad.

Nepotrpíte si na veľké výstrednosti? Čo takto záplaty na lakťoch. Nosia sa na sakách i mikinách, tak prečo nie na flanelovú košeľu?

V jednoduchosti je krása! Zaručene áno. Jednofarebné košele sú stále k dostaniu vo všetkých možných materiáloch a flanel je jedným z nich.

Čo sa k flanelovej košeli nosí? Nie je to žiadna veľká veda. Postačia vám akékoľvek džínsy – klasické modré, čierne alebo tiež sivé. Obujte členkové topánky s kožušinkou, parku a môžete bez ostychu vyraziť do ulíc.

Flanelové košele patria síce medzi módne trendy, no súčasne zaručujú pohodlie a predovšetkým v zimnom období príjemne zahrejú. Nevyžadujú zložitý štýl a nosiť ich môže takmer každý.

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.