Páni, využite zľavy aj vy! / Zľavy pánskeho oblečenia

Páni, využite zľavy aj vy! / Zľavy pánskeho oblečenia

12. januára 2014, zľavy, výpredaj, pánske oblečenie, zľavy pánskeho oblečenia, povianočné zľavy, kabáty, bundy

Sponzorovanej odkazy:

Zrejme sú to hlavne ženy, ktoré berú po Vianociach obchody plné ceduliek, zľava útokom, ale výpredaje sa samozrejme týkajú aj mužov. Zľavneného pánskeho oblečenia je stále v obchodoch veľa a zaobstarať si nový kúsok zo zimnej či jesennej kolekcie za výhodné ceny je určite lákavá ponuka aj pre mužov. Poďme sa teda pozrieť, aké kúsky môžu páni v povianočných výpredajoch získať. Určite sa ale poponáhľajte, výhodné ceny lákajú všetkých a tovar z pultov ubúda rýchlosťou blesku.

Pull & Bear

Až o polovicu lacnejšie oblečenie na vás čaká v obchodoch Pull & Bear. Vybrať si môžete napríklad trendy parku alebo baseballovú bundu, ktorá je súčasným hitom. Nielen na jar potom využijete štýlové chinos nohavice alebo čierne skinny.

Reserved

Pánska bunda už od 24 eur? Nič nemožné! Vo výpredaji u značky Reserved máte šancu naraziť na kúsky za naozaj jedinečné ceny. Saká už od 20 eur, košele dokonca už od 10 eur, ceny svetrov začínajú o 4 eurá vyššie. Neprídete pochopiteľne ani o zľavnené nohavice, džínsy alebo topánky a doplnky.

Zara

Pokiaľ po oblečení u Zary väčšinou skôr pokukujete a ceny sú pre vás trochu vyššie, teraz máte šancu si Zara kúsky zaobstarať oveľa výhodnejšie, kľudne aj so 60% zľavou. Čaká na vás neuveriteľný výber štýlových kabátov, ktorých ceny začínajú už na sume 40 eur. Kabátmi to samozrejme nekončí – tričká, svetre, košele a snáď všetky ďalšie veci, na ktoré si spomeniete, vás svojou novou cenou určite oslovia.

Bershka

Pre mužov preferujúci mladistvý a originálny štýl je oblečenie Bershka. Tiež sa tu stretnete s príjemnou zľavou 50% a môžete sa tak do zimy vybaviť od hlavy až k päte. A to aj v prípade, že sa chystáte pred našou zimou utiecť do tepla – v zľave sú v butikoch Bershka totiž aj bermudy a plavky. Ak vás však výlet za vysokými teplotami nečaká, môžete si u Bershky zaobstarať šály alebo čiapky.

Zdroje: www.pullandbear.com , www.reserved.com , www.zara.com , www.bershka.com , Martin Poole / Photodisc / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia.