Buďte šik aj na svahu! / Móda na lyže

Buďte šik aj na svahu! / Móda na lyže

16. januára 2014, oblečenie na lyže, móda na lyže, oblečenie na hory, zimné oblečenie, funkčné oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Zabaliť si kufor na letnú dovolenku vyžaduje vcelku jednoduchý základ – plavky, šortky a teplejší odev, keď by sa náhodou ochladilo. Prichystať si však veci na hory až tak jednoduché nie je. Potrebujeme funkčné oblečenie, ktoré by splnilo aspoň určité módne požiadavky. Aj na lyžiach predsa chceme vyzerať dobre. Spokojnosť sama so sebou prináša spokojnosť z lyžovania aj samotnej dovolenky, a preto je veľmi dôležité vybrať správne oblečenie a vybavenie na lyže.

Móda versus praktickosť

V bežných obchodoch len ťažko nájdete prepojenie kvality s dobrým dizajnom. Všetko sa odvíja od vášho presvedčenia, ako veľmi sa lyžovaniu chcete venovať. Ak ste len „občasný“ lyžiar, verím, že nechcete venovať nákupu zimného oblečenia celú výplatu. Čo tak nájsť príjemný kompromis? Obchody zamerané na šport a turistiku vypredávajú celoročne svoje zásoby a iste sa medzi nimi nájde klasická funkčná bunda či nohavice. Navyše aj rýdzo športové značky si patrične hľadia dizajnu a módnosti. Na predajných pultoch už sa bežne stretneme s oblečením na lyže vo výrazných farbách, prípadne s originálnymi motívmi.

Trendy oblečenie na lyže

Odrazíme sa od niekoľkých hitov zimnej sezóny. Tento rok sa nosia jednoznačne snehule na poriadnej platforme. Zvoliť môžete aj snehule zdobené dlhými chlpmi, len sa z nich horšie dostáva sneh. Kožušina, kožušina a zase len kožušina. Ak chcete na lyžiach vyzerať naozaj in, nezabudnite na poriadnu kožušinovú kapucňu.

Trendy sú tiež úzke nohavice – dámy môžu zvoliť špeciálne legíny a návleky.

Móda je móda, ale funkčné prádlo a nátelníky sú základ. Vybavte sa poriadnymi lyžiarskymi podkolienkami, ono viac vrstiev nikdy neuškodí. V tomto prípade skúste na dizajn zabudnúť a sústrediť sa len na funkčnosť daného tovaru.

Pri voľbe jednoduchého oblečenia môžete ako kontrast zvoliť výrazné doplnky – prútiky, lyžiarske okuliare alebo helmu. Tento rok sú trendy rozmanité vzory od grafických náčrtov až po ľahko detské motívy srdiečok, zvierat, a tak ďalej.

Móde sa medze nekladú ani na horách, ani na lyžiach, ani na bežkách. Užite si svoje voľno štýlovo.

Zdroj: www.adidas-shop.cz , www.queens.czwww.gafski.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.