Poponáhľajte sa! Zľavy u H & M už sú v plnom prúde!

Poponáhľajte sa! Zľavy u H & M už sú v plnom prúde!

11. januára 2014, zľavy, výpredaje, predvianočné zľavy, H & M, zľavnené oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Čakáte s nákupmi zľavneného oblečenia a doplnkov až na povianočné výpredaje? Nenechajte sa zmýliť! Veľa obchodov totiž začína ponúkať zľavy už pred Vianocami. Obľúbený švédsky reťazec H & M napríklad spustil obrovský výpredaj už 16. decembra a ak by ste radi nejaké kúsky za skvelé ceny ulovili, poponáhľajte sa. Akcia totiž končí 31. decembra, alebo vypredaním zásob.

H & M sa môžete tešiť na zľavnené oblečenie z jesennej aj zimnej kolekcie, a to ako dámske, tak aj pánske a detské. K oblečeniu patria samozrejme aj doplnky a šperky, na niektorých môže dokonca visieť cenovka 0,50 eur ! A to už je viac než príjemná cena. Ak ste fanúšikom kozmetiky značky H & M, aj tu vás zľavy potešia. Ceny za laky na nechty, rúže či očné tiene začínajú už na 1,25 eur!

V dámskom oddelení na vás čakajú šaty už od 9,90 eur. Vybrať si môžete krátke basic šaty na každý deň, krajkové šaty na večer alebo aj pletené šaty skvelé do zimy! Svetre a cardigany sú ďalšou vecou, ​​ktorú budeme ešte pár mesiacov využívať. U H & M ich zoženiete tiež od skvelých 9,90 eur. Roztomilému svetríku s bodkami alebo nápisom Naughty Nice sa za túto cenu odolať nedá, jednoduchý cardigan v mnohých farbách je tiež naozaj dobrý kup. Od 8 eur sú potom u H & M k dostaniu jednofarebné alebo krásne vzorované legíny.

Ako už som spomínala na začiatku článku, H & M sa rozhodlo potešiť zľavami aj mužov. Cardigan s vreckami za 15 eur aj štýlový sveter so sobmi za 17 eur bude určite dobrou voľbou. Od 12 eur na vás potom čakajú štýlové košele kockované, ale aj elegantné jednofarebné.

Ak ešte nie ste úplne pripravení na poriadnu zimu, zájdite si k H & M pre krásne farebné čiapky, šály, nákrčníky aj rukavice. Sety pozostávajúce z čiapky a rukavíc alebo šály zoženiete za príjemných 16 eur.

Rozhodne s navštívením obchodov značky H & M neotáľajte, najlepšie kúsky budú najskôr vybrané veľmi skoro!

Zdroj: www.hm.com , Stockbyte / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia.