Snehule, ktoré sa nebudete hanbiť nosiť

Snehule, ktoré sa nebudete hanbiť nosiť

18. januára 2014, dámske zimné topánky, štýlové snehule, snehule, topánky do snehu, zimné topánky, snow boots

Sponzorovanej odkazy:

Pravá zima sa blíži každým dňom. S prefukujúcim chladom medzi oknami spomínam, ako som v minulom roku márne hľadala funkčné topánky, ktoré mi pomôžu brodiť sa v závejoch. Avšak požiadavky som mala asi nastavené vysoko – módny look bol pre mňa tiež dôležitý. Ako zohnať snehule, ktoré sa nebudem hanbiť nosiť?

Snehule Barts

Barts patrí medzi módne značky, ktoré zaznamenali veľmi zaujímavý vývoj. Dnes populárna značka zimných doplnkov ukrýva vo svojich začiatkoch kolekcie letných šortiek. Na celoeurópskom trhu si drží prvé priečky, najmä vďaka kvalite svojich produktov a štýlovým dizajnom. Zimná obuv by mala byť funkčná a snehule vyrobené z kvalitných materiálov sú určite dobrou voľbou. Keďže sa nachádzame v období večierkov a nekonečných párty, mám pre vás úžasný tip na zlaté zimné snehule. Úzke lesklé legíny, zlaté snehule a pre zachovanie trendy kontrastu pletený sveter so zlatou niťou a skvelý outfit je na svete!

Dávno neplatí fakt, že snehule sú iba trpená praktická obuv, ideálna pre seniorov a pre deti. Módni návrhári sa naopak rozhodli pozdvihnúť ich praktickú stránku, stránkou módnej krásy. Aj keď je pravda, že najprv sme odvážne snehule na veľmi vysokej gumovej platforme vídali iba na zjazdovkách alebo na pultoch luxusných módnych značiek. Dnes sa nebránime snehule obuť na bežné nosenie a užívať si ich hrejivé pohodlie.

Gumáky do snehu

Stále sa držíme pretrvávajúceho trendu nosenia čižiem. Sú to vlastne so snehuľami spriaznená dvojica. Iba jedny sú určené do dažďa a druhé do snehu. Prečo ich teda nedať dokopy? Na predajných pultoch sa objavujú gumové snehule, naozaj veľmi pripomínajúce čižmy. Avšak prevláda využitie členkového štýlu. Zo známych značiek sú k dostaniu napríklad v predajniach Crocs alebo Lacoste.

Keď sme u čižiem, nesmieme zabudnúť na svetoznámu značku a výrobcu čižiem – Hunter. Ani ich ponuka neuniká zimným snehuliam. Mne sa páčia tieto červené – sú jednoduché, pritom však výrazné a spĺňajú potrebné funkcie zimnej obuvi.

A dáme si opäť jeden tip na záver. V rámci zachovania slávnostného ducha odporúčam obhliadnuť snehule, ktoré zdobia trblietky, zipsy, cvočky či akékoľvek iné dekorácie.

Zdroj: www.asos.com , wwwpolyvore.com, herera_thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.