Párty kabelky - vianočné párty v plnom prúde

Párty kabelky - vianočné párty v plnom prúde

25. decembra 2013, kabelka na párty, párty listové kabelky, asos listové kabelky, kabelka so strapcami, maxi listové kabelky

Sponzorovanej odkazy:

Vianočný čas má svoje jedinečné čaro v organizovaní večierkov, stretnutí s priateľmi aj v konaniu firemných akcií. Dámsky šatník tak rok čo rok môže pookriať novým párty kúskom v podobe čiernych „koktejliek,“ úzkych puzdrových sukní alebo dezénových spoločenských nohavíc. Výber oblečenia vhodného na večierky je neuveriteľné množstvo, a tak nájsť ten správny outfit nebýva veľký problém. Ale čo doplnky? Zle zvolené topánky alebo kabelka môžu úplne pochovať zdanlivo vydarený model. Aké sú tento rok trendy v párty listových?

Maxi listové kabelky

Medzi must-have kúsky sa tento rok viac než v predchádzajúcich sezónach radia maxi listové kabelky. A keď maxi tak naozaj so všetkým. Niekedy môžu pôsobiť až neúmerne veľké a je potrebné zvážiť danú udalosť a samotný typ listovej kabelky. Napríklad maxi lístoček sa hodí perfektne k úzkym slim nohaviciam, topu a vysokým podpätkom. To je pomerne jednoduchý outfit na akúkoľvek príležitosť. Môže mať aj viac športový ráz, čo oceníme pri praktickosti využitia. Maxi lístoček je totiž v mnohých prípadoch len preložená veľká kabelka.

Maxi listové kabelky sa nosia v ruke, nie na ramene. Síce niektoré z nich popruh majú, ale k spoločenským šatám nie je takto veľká kabelka cez rameno vhodná. Ovšem aj maxi lístoček môže byť prijateľných veľkostných rozmerov. A tak ak vyrážate na nejaký ples vo veľkej róbe, zvoľte radšej menší typ listovej kabelky.

Trendy listové kabelky na večierky

Flitre, neóny, cvočky, zipsy a strapce. Listové kabelky sú tento rok zdobené, výrazné, hoci tvarom jednoduché. Veľkej obľube sa tešia ploché listové kabelky obdĺžnikového tvaru, ktoré je možné zohnať v rôznych materiáloch a farebných spracovaniach.

Strapce sa pomaly tiež vracajú do módy. Už túto sezónu sme sa mohli stretnúť s kabelkami zdobenými dlhými strapcami (mal napríklad Baťa alebo Reserved) a v jarnej sezóne tento trend pretrvá. A tak prečo nevyskúšať lístoček so strapcami. Môže sa dobre hodiť na ľahko neformálnu párty.

Môj fashion tip v prípade listových kabeliek spadá úplne jednoznačne na plastový lístoček (predáva Asos). Originálny prvok, nápaditý a vkusný – hovorím si, že to budem musieť vyskúšať.

Spomenula som síce ako prvé maxi listové kabelky, ale to neznamená, že aj menšie formáty kabeliek nemôžete nosiť. Nech sa módne trendy uberajú akýmkoľvek smerom, myslím, že malé listové kabelky a kabelky z módnych pultov nikdy nezmiznú. Doba praje extrémom, nosia sa maxi listové kabelky a zároveň tiež listové kabelky veľmi malé len do ruky.

Zdroj: www.asos.com , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii doplnky a kabelky a tašky.