Elegantná čierno- biela kombinácia podľa značky Mango

Elegantná čierno- biela kombinácia podľa značky Mango

2. januára 2014, Mango, čierno-biela, čiernobiela, čierna a biela, trendy, dámske oblečenie, šaty, elegantné šaty

Sponzorovanej odkazy:

Nie je väčšia klasika ako čierno-biela kombinácia. Svojou rafinovanou jednoduchosťou neprestáva baviť a tento rok sa dostala opäť na výslnie. Stavili na ňu vo svojich kolekciách mnohí poprední návrhári a urobili z čierno-bielej kombinácie opäť výrazný súčasný trend. Ako nová podoba tejto klasickej dvojice vyzerá? Hojne využíva geometrických tvarov – podoba šachovnicovej dosky, prúžky, bodky. Odvážnejší z vás môžu tieto vzory mixovať, ako radia najnovšie trendy. Ďalej si čierno-biela hrá tiež s color-blockingom, ale predstavuje sa aj v rôznych abstraktných potlačiach. Spôsobov, ako zaujímavo a nevšedne naložiť s klasickou čierno-bielou kombináciou je veľa. Navyše túto dvojicu môžete využiť pri toľkých príležitostiach! Pozrite sa s nami do pestrej ponuky čierno-bielych modelov značky Mango.

Do práce

Čiernobiela varianta je na nosenie do práce ideálna. Jednoduchá, elegantná, vkusná. Ponúka sa obľúbená kombinácia bielej košele a čiernych nohavíc či sukne. Ak sa vám zdá, že je to už trochu nuda, ozvláštnite outfit zaujímavým opaskom alebo náhrdelníkom. Na poradu sa hodia aj šaty so vzorom kohútích stôp alebo čierne s bielymi panelmi na bokoch, ktoré vykúzlia krásnu postavu.

Na párty

Aj na akomkoľvek večierku či párty môžete zažiariť v čierno-bielej kombinácii. Perfektne budú vyzerať šaty s bielou sukňou a čiernym topom oviazané metalickým opaskom. Dovoliť si určite môžete aj šaty so zebrím vzorom. Ak sa chystáte na slávnostnejší večierok, oblečte dlhé šaty. Napríklad tie biele preťažené čiernou čipkou, alebo dlhé čierne s kontrastnými chrbtom.

Na popoludnie

Aj do kina, na nákupy alebo na kávu s kamarátkou sa samozrejme čierno-biela kombinácia hodí. Skúste napríklad lesklé saténové pruhované šaty alebo tie posiate drobnými bodkami. Padnú vám určite aj biele elegantné šaty s čiernymi lemami a výstrihom do V, alebo tie, kde čierna a biela dvojica tvorí zaujímavé bloky.

Zdroj: www.mango.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.