Inšpirácia na vianočné darčeky - Šperky a hodinky

Inšpirácia na vianočné darčeky - Šperky a hodinky

12. decembra 2013, vianočné darčeky, hodinky, šperky, originálne šperky

Sponzorovanej odkazy:

Nakupovanie vianočných darčekov je pre niektorých z nás nočnou morou, kdežto pre druhých príjemným potešením. Obdarovať svojich blízkych a priateľov krásnym darčekom sa stáva počas decembrového mesiaca úlohou číslo jedna. Medzi najväčší problém patrí spojenie praktického darčeka s darčekom, ktorý je originálny a jedinečný. Práve medzi také vianočné darčeky patria šperky a hodinky. Poďme spoločne hľadať inšpiráciu v módnom svete zahalenom rúškom dizajnu i praktického využitia.

Šperky pre dámy

Šperky sú jednoznačne darčekom, ktorý poteší každú ženu. Dnes ale vynecháme láskou darované prívesky srdce a perlové náušnice. Pozrieme sa na originálne šperky. Chvíľu som pátrala v kamenných obchodoch, ale neobjavila som nič príliš zaujímavého, aby som sa vám to rozhodla prezentovať. Kreativitu, nápad a ručné spracovanie ponúkajú dielne slovenských i zahraničných handmade tvorcov, s ktorými sa v súčasnej dobe stretnete na rôznych fashion marketoch.

Na internetových eshopoch som objavila krásne šperky, prepracované dizajnovo i s veľmi netradičným nápadom. Máte doma šéfkuchárku alebo len milovníčku dobrého jedla? Čo hovoríte na tieto originálne náušnice?

Poteší aj drobná pozornosť, dobre zvolený prívesok na kľúče môže byť tiež milým darčekom. Vybrala som elegantný prívesok od značky Juicy Couture, ktorý dostanete v peknom puzdre.

Ak hľadáte neutrálne hodinky, avšak dizajnovo podarené, odporučím napríklad čierne hodinky so zlatým zdobením od značky John Galliano.

Darčeky pre mužov

Medzi tradičné vianočné darčeky patria manžetové gombíky. Sú však úplne špecifickým darčekom. Kupujeme ich pre mužov, ktorí bežne nosia biznis módu a majú pre tieto účely špeciálnu košeľu, určenú práve pre manžetové gombíky.

Objavila som tiež skvelý tip na luxusné pánske hodinky. Vyrába je firma Condor Group LTD a jedná sa o jedinečný retro model, kvalitné remeselné výroby s najväčšou zárukou kvality.

Páči sa mi tiež nápad moderného poňatia klasických naťahovacích hodiniek do vrecka.

zdroj: www.forzieri.com , www.hodinky.cz , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.