Užite si štýlové Vianoce s Holiday kolekciou F & F 2013!

Užite si štýlové Vianoce s Holiday kolekciou F & F 2013!

15. decembra 2013, F & F, Holiday kolekcia, Party kolekcia, Vianoce, vianočné kolekcie, dámske oblečenie, pánske oblečenie, detské oblečenie, svetre, svetre s obrázkami, vianočné svetre, flitre

Sponzorovanej odkazy:

Kto by nemiloval lesk a trblietanie večierkov? Obzvlášť tie vianočné mávajú často zvláštnu, pohodovú alebo až čarovnú atmosféru. Možno práve premýšľate, čo si na vašu predvianočnú párty oblečiete. Kolekcie snáď všetkých obľúbených značiek sú teraz plné Holiday kolekcií 2013, ktoré obsahujú zvodné šaty, blýskavé topy a vysoké podpätky. Značka F & F však nemyslela len na ženy, ale do svojej Party kolekcie zaradila aj oblečenie pre mužov a deti.

Dámy, nebojte sa žiariť!

Vianočné večierky sú tou pravou príležitosťou obliecť si trblietavé, flitrované a neprehliadnuteľné šaty a doplnky. Čierna, tmavo modrá, strieborná, zlatá – to sú tie pravé farby na party! K výrazným šatám voľte doplnky jednoduchšie, k malým čiernym sa nemusíte báť zdobenej listovej kabelky a lesklých lodičiek. Keď už je reč o malých čiernych, F & F ponúka tieto obľúbené a nesmrteľné šaty vo variantách pre každú postavu.

Muži vo vianočnom

Muži si v Party kolekcii značky F & F môžu vybrať, či na Vianoce oslnia eleganciou, alebo veselým vzhľadom. Nájdeme tu košele a saká, ktoré premenia každého muža v naozajstného gentlemana, a k nim doplníme štýlové nohavice aj nevyhnutné kravaty. Vedľa nich potom svietia farbami veselé svetre a doplnky plné vianočných motívov – tradičný snehuliak, roztomilý sob, imitácia Santovho kabáta, lyžiar na zjazdovke alebo nevyhnutné nórske vzory.

Štýlové Vianoce pre najmenších

Ak sa na svetre so sobmi cítite predsa len už trochu prerastený, môžete ich obliecť aspoň deťom. Rovnako tak budú vaše ratolesti vyzerať roztomilo vo svetri s obľúbeným perníčkom, tučniakom alebo v čiapke s mačacou hlavou. Pre dievčatká sú v ponuke značky F & F aj nádherné biele šaty s modrými bodkami a veľkou mašľou v páse, alebo tmavo fialové šaty s kvetinou. Z doplnkov vás určite zaujmú papuče so sobmi, trblietavé balerínky, zlaté kapce s kožušinkou alebo štýlová ušianka s nórskymi vzormi.

Zdroj: www.ffmoda.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.