Vianoce sú za dverami! - Lindex Holiday kolekcia

Vianoce sú za dverami! - Lindex Holiday kolekcia

12. decembra 2013, tartanové pyžamo, Fair Isle vzor, svetre, pruhované šaty, Lindex, Holiday kolekcia, Vianoce, vianočné oblečenie, čierno-biela, spoločenské oblečenie, detské oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Je to síce otrepané a možno už to niekoho z vás začína pekne štvať. Čítate to v novinách, na internete, na billboardoch, v supermarketoch a bohvie, kde ešte. Vianoce sú čo nevidieť tu a ak ste sa s tým ešte nezmierili, tak je už potreba. Lindex napríklad pre všetkých z vás pripravil Holiday kolekciu plnú trblietavých oblečkov , módnych doplnkov i topánok vo vianočných farbách. Táto kolekcia sa týka predovšetkým žien a detí. Žien, pretože najradšej nakupujú a detí, pretože tie sú spojené so ženami, a keď už by šla niektorá zo žien nakupovať do obchodov značky Lindex, tak ju určite uchváti nejaký ten detský oblek, či už pre dieťa svoje alebo pre cudzie. My to materstvo máme v génoch a nedá tomu zabrániť či odolať.

DROP RED GORGEOUS

Holiday kolekcia plná Vianoc je rozdelená ešte do niekoľkých častí, ktoré sa líšia od ostatných príležitostí, ku ktorej je oblečenie určené, farbou či nepatrnými menšími znakmi. Drop red Gorgeous je názov jednej z podkolekcií. „Urobte si červené Vianoce,“ nabáda značka Lindex. Drop red Gorgeous sa, ako už je z názvu zrejmé, obklopuje všade len červenou farbou, ktorá je snáď to najviac vianočnou farbou na svete. „Sviatky bez kúzelnej červenej farby sú ako sviatky bez darčekov,“ doplňuje ešte Lindex. A utvrdzuje ma len v tom, čo píšem. Táto kolekcia vás prevedie od slávnostných šiat až po doplnky. Značka Lindex si je istá, že v týchto kúskoch zažiarite.

SEASON SPARKLES

V oblečení a doplnkoch Season sparkles zažiarite oveľa viac než v tých od Drop red Gorgeous. A to nie preto, že by bola predchádzajúca z podkolekcií zlá, ale zo Season sparkles to priamo srší. Tu trblietanie a lesk jednoducho vládne. Tiež farby zlatá a strieborná. Nebojte sa ale toho, že by to bolo príliš prehnané. Nie, určite si vás nikto nepopletie s vianočným stromčekom. V Season sparkles sa nájdu veľmi krásne veci, ako pre vás, tak aj pre vaše deti.

MONOCHROMAGIC

Trochu spomalíme, pretože jedna z kolekcií, a to konkrétne Monochromagic sa nesie v konzervatívnych farbách. Kombinuje sa tu čierna a biela. Tá najobľúbenejšia zo všetkých farebných variácií. Pruhované šaty, vypasované saká a rozkošné kúsky pre najmenších sú podľa Lindexu skrátka nutnosťou tohtoročných Vianoc. A je to tak. Patrí sa, aby sme boli k sviatočnej tabuli vhodne oblečení a práve Lindex dáva možnosť výberu zo spoločenských kúskov práve v Monochromagic.

Aprés SKI

Pre niekoho radosť, pre niekoho utrpenie. So zimou prichádza väčšinou aj sneh. Tomuto symbolu Vianoc sa venuje LindexAprés ski. Ponúka tu pohodlné odevy pre zimné prechádzky v snehu. Svetre s Fair Isle vzorom, pletené čiapky, rukavice a šály od Lindex vás v teple udržia po celý deň.

Fireside FAVOURITES

A v poslednom rade Fireside favourites. Jediné, čo tejto kolekcii ešte chýba, sú oblečky určené na leňošenie, váľanie sa a proste jednoducho „vegetovanie“ doma. Tieto oblečky volajú po teple domáceho krbu a hrnčeku vareného vína. Klasické tartanové pyžamá, pohodlné topy a hrejivé papuče budú vašimi najlepšími spoločníkmi v tomto predvianočnom a aj v stále ešte chladnom po- vianočnom období.

Zdroje: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.