Máte chuť na vidiecke, moderné alebo veselé Vianoce? H & M Home ponúka všetko!

Máte chuť na vidiecke, moderné alebo veselé Vianoce? H & M Home ponúka všetko!

14. decembra 2013, bytové doplnky, vankúšiky, obliečky, Vianoce, vianočné dekorácie, H & M, H & M Home, dekorácie, interiér, doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Na Štedrý deň, a na Vianoce vôbec sa snažíme nazdobiť nielen seba, ale aj náš dom či byt. Nejde iba o vonkajšie dekorácie v podobe vencov či farebných svetielok, ale aj o drobnosti, ktoré urobia našu obývačku aspoň na chvíľu rozprávkovým miestom a prestretý stôl kúzelným. Možno vás trochu prekvapí, že na všetky tieto doplnky myslela aj značka H & M, ktorá vytvorila hneď štyri úžasné vianočné kolekcie. Zavedú vás do zasneženej zimnej krajiny aj do prostredia romantickej chaty. Poďte sa kolekciami H & M Home pokochať s nami!

Winter Whites

Kolekcia Winter Whites ukazuje Vianoce v mestskom štýle. Prevažujú tóny šedej, červenej a bielej kombinovanej s trblietkami. Jednoduchý a veselý hviezdičkový vzor oživí vašu kuchyňu i spálňu a vankúšiky zútulnia každé miesto vášho bytu.

Modern Tradition

Pokiaľ výrazné vianočné zdobenie rozhodne nie je pre vás to pravé, v kolekcii Modern Tradition by ste mohli nájsť pre vašu výzdobu potrebnú inšpiráciu. Je orientovaná do vidieckeho štýlu, kombinuje prevažne béžovú a červenú farbu a výsledkom sú jednoduché vankúše s nápismi, kockované obliečky či neprehliadnuteľná potlač s jeleňom.

Flirty Holiday

Radi dávate tradíciám nový nádych? Kolekcia Flirty Holiday ponúka veľa hravých doplnkov, ktoré stále vytvárajú tú pravú hrejivú a domácu atmosféru. A prečo si raz byt na Vianoce pre zmenu nevyzdobiť psíkmi, fúzami či červenými perami?

Sparkling Boho

Vianociam jednoducho romantika patrí a svoje miesto si samozrejme našla aj v kolekciách H & M Home. Roztomilé obliečky s vtáčikmi a jelene sú tu v kontraste s chlpatými a trblietavými zlatými vankúšikmi, ale aj kombinovanie oboch štýlov môže prekvapivo sedieť!

Set a Party Table

Tu nám H & M radí, ako pomocou doplnkov zo štyroch spomínaných kolekcií vytvoriť dokonalú vianočnú tabuľu. Možností je naozaj veľa. Presunúť sa môžete do dokonale bielej mrazivej krajiny, romantickej rozprávky, vtáčieho hniezda, barokového sna i moderného vidieka. Zostáva už len vybrať štýl, v ktorom si Vianoce užijete podľa svojho gusta!

www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii doplnky a ostatné.