Členkové topánky sú skvelým jesenným spoločníkom!

Členkové topánky sú skvelým jesenným spoločníkom!

22. októbra 2013, jesenná obuv, topánky, obuv, členková obuv, členkové topánky, topánky na šnurovanie, trendy topánky, jeseň 2013, CCC, Deichmann, Baťa

Sponzorovanej odkazy:

Na čižmy je ešte trochu skoro, v balerínkach by nám však predovšetkým po ránu mohli nohy trochu mrznúť. Súčasné počasie je preto takmer ideálne pre nosenie členkových topánok. Na jeseň patria k veľmi obľúbeným druhom obuvi a nájdete ich vo všetkých obľúbených predajniach topánok. Než sa však pozrieme na ponuku jednotlivých značiek, predstavíme si niektoré trendy, ktoré sa členkových topánok na jeseň 2013 dotýkajú.

V prvom rade je to šnurovanie. Či už zvolíte členkové topánky na podpätku či bez, so šnurovaním budú vaše topánky celkom určite trendy. Opäť sa nosí aj obľúbená a pohodlná varianta topánok na kline. V kurze je aj elegancia, teda vysoké ihlové podpätky, zvýraznená špička topánok, zdobenie kamienkami… Zažiarite aj v topánkach v rockovom štýle, zdobenie cvočkami a hrotmi na nich vyzerá skvele. Návrhári občas zabrúsili i k westernu, a obuv oživili strapcami a výšivkami a vznikli tak originálne „kovbojské“ kúsky.

Baťa

Zárukou kvality, štýlu a zároveň cenovej dostupnosti je značka Baťa. Ich výber členkových topánok pre jeseň 2013 vás zaiste nadchne – je totiž veľmi široký. Zahŕňa snáď všetky hlavné trendy sezóny. Vybrať si môžete topánky kožené, semišové, s podpätkom aj bez neho, elegantné aj punkové. Farby sú volené skôr tmavé, ako hnedá, čierna a šedá, výnimku potom tvoria napríklad béžová či topánky s leopardím vzorom.

CCC

Značka CCC sa pre tohtoročnú jeseň zamerala skôr na pohodlie a vytvorila veľa členkových topánok na malom, alebo žiadnom podpätku. V nich sa vám bude jeseňou chodiť veľmi príjemne. Ani táto značka však nezabudla súčasné trendy. Nájdeme tu veľa topánok na šnurovanie, s prackami a iným zdobením.

Deichmann

Deichmann si pre tohtoročnú sezónu obľúbil predovšetkým športový a ležérny štýl, ktorý reprezentujú vcelku jednoduché a pohodlné topánky. Na svoje si ale prídu aj milovníčky nebesky vysokých podpätkov, pre nich sú v kolekcii nachystané členkové topánky v žiarivých farbách a s krásnym zdobením.

Zdroje: www.bata.cz , www.ccc.eu , www.deichmann.com , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.