Jesenné novinky pánskych parfumov

Jesenné novinky pánskych parfumov

5. októbra 2013, Dior, Homme, Dior Homme, parfumy, pánske parfumy, pánske vône, parfums, trendy, jeseň, jeseň 2013

Sponzorovanej odkazy:

DIOR – DIOR HOMME

Najočakávanejšou pánskou vôňou tejto jesene je jednoznačne Dior Homme, kde sa stal tvárou súčasný populárny herec Robert Pattinson. Veľmi zmyselný mužský parfum vytvorený z pôvodnej Dior Homme Sport z roku 2008. Dior Homme spočiatku vonia po šalvii, levanduli a bergamote, ďalej sa rozvíja v kvetinových tónoch kosatca, kardamonu, kakaa a jantáru, kde základom je vetiver, pačuli a koža. Video kampaň k tomuto luxusnému parfumu zožala obrovský aplauz. Rozhodne stojí za zhliadnutie!

MOSCHINO – FOREVER SAILING

Moschino uvádza jesennú pánsku vôňu Forever Sailing. Jedná sa o citrusovo drevitú vôňu, ktorá nie je príliš silná a hodí sa pre každodenné nosenie. Hlavou je svieža mäta a citrusy – citrón a grapefruit. Ďalej sa vinie v jemných tónoch levandule a čučoriedky, kde voľne prechádzame k drevitému základu – pačuli, pižmu, ambre a drevitým tónom. Flakón parfému je v krásnej modrej farbe, viečko nesie typické logo značky.

HUGO BOSS – HUGO RED

Hugo Red, ktorej tvárou sa stal spevák skupiny 30 seconds to Mars Jared Leto, je ďalším jesenným favoritom medzi pánskymi parfumami. Parfum je orientálno korenený a určený všetkým mužom milujúcim výnimočné veci a vône. Hugo Boss sa snažil, aby boli prelomené konvencie a muž si stanovil nové ciele. Taká malá zaujímavosť – flakón parfému je potiahnutý špeciálnym na teplo reagujúcim povrchom v červeno chrómovej farbe. Zviditeľní dotyk ľudskej dlane a potom zase zmizne. Základom vône je fazuľa Tonka a ambra, srdce tvorí ananás, rebarbora, cédrové drevo a kovové tóny. Hlavou je ružové korenie, grapefruit, galbanum a kovové tóny.

ROBERTO CAVALLI – JUST CAVALLI HIM

Just Cavalli Him je kožená vôňa s prvkami korenia. Táto vôňa vznikla spolu s dámskou Just Cavalli a navzájom sa skvele dopĺňajú. Môžete si teda s partnerom zaobstarať rovnakú značku parfumu, ktoré budú navyše spolu vzájomne krásne voňať. Základom je teda koža, srdce tvorí vetiver a hlavou je nové korenie.

DAVID BECKHAM – CLASSIC

David Beckham nie je v oblasti módy žiadnym nováčikom, a to isté platí u i parfumov. Na jeseň uviedol svoju novú vôňu, ktorú pomenoval Classic a je učená všetkým športovo založeným mužom, či už aktívnym športovcom alebo len ich fanúšikom. Táto ležérna vôňa je predovšetkým svieža a drevitá. Základom je ambra, vetiver a cédrové drevo. Postupne prechádza v citrusy, mätu a muškátový oriešok. Hlavu tvorí gin, limetka a galbanum.

Zdroje: www.parfemy.cz , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.