Trendy šaty do tanečnej!

Trendy šaty do tanečnej!

20. septembra 2013, rozparky, rozparok, šaty s rozparkom, maxi šaty, maxi, priesvitné šaty, prestrihy, vzory, orient, čipky, krajkové šaty, jeseň, šaty, spoločenské oblečenie, plesové šaty

Sponzorovanej odkazy:

Školský rok začal a po lete sa zdá byť všetko naraz pohyblivejšie a všetci produktívnejší. Počas nasledujúcich pár týždňov sa nám ochladí a priblížime sa plesovej sezóne a s tou súvisia tanečné kurzy, spoločenské udalosti, stužkové slávnosti a plesy. Stále sú in peplum šaty, vzory a ďalšie. Aké šaty budú najviac trendy, v čom očaríte okolie? Poďme sa pozrieť, čo nám jeseň prinesie.

ČIPKY

Čipky sú veľmi obľúbené, a preto ich návrhári módnych domov stále prepožičiavajú rôznym róbam, šatám a spoločenskému oblečeniu vôbec, obzvlášť u ženských modelov. Túto sezónu sa čipka používa v jednoduchom poňatí a v zladenosti farieb. Čipka vždy nahrádza určitú partiu, kde by mala byť látka, a tak trochu odhaľuje kožu. Pôsobí to tajomne a zároveň príťažlivo. Šaty však nepôsobia vulgárne, a pritom sú zvodné a budete si pripadať pohodlne. Odporúčame k šatám lístoček do ruky v minimalistickom prevedení a v rovnakej farbe topánok. Obujte buď lodičky do špičky alebo páskové sandálky na podpätku.

VZORY

Vzory sú stále trendy, ale mení sa jediný faktor, a to motív! Zvieracie vzory a aztécke motívy nechajte v skrini. Jeseň patrí veľmi detailným vzorom s nádychom orientu. Tieto šaty sa dajú skvele kombinovať s farbami ako smaragdová, rubínová a tajomná modrá. Chic budete aj v čiernej v kombinácii so striebornou či zlatou. Doplnky voľte skôr striedmo a inšpirujte sa ďalekým východom – imitácia či pravé rubíny a smaragdy, cinkavé ozdôbky a náramky, čelenky s perličkami a kamienkami, drobné retiazky s príveskami. Tento štýl veľmi pristane brunetkám a tmavším typom!

Ľahko priesvitný materiál

Do spoločnosti sa nehodia príliš nápadné a vyzývavé šaty. Avšak máme tu veľmi vkusnú jesennú alternatívu – priesvitné materiály, ktoré málinko poodhalia kožu. Tento druh šiat veľmi často odhaľuje ruky, oblasť dekoltu a brucha. Prestrihy sú veľmi šikovne a rafinovane vymyslené, a tak sa nemusíte báť, že by vám z nich niečo vykuklo. Veľmi často narazíte aj na šifón, ktorý je ľahký, a tak sa skvele hodí pre riasené, vrstvené a volánkovité šaty. Jednoduchosť, elegancia, minimalizmus. Ženy fandiace klasickému štýlu a jednofarebným outfitom to určite ocenia!

MAXI ŠATY

Maxi šaty sú tiež jedny z tých „nesmrteľných“ a pre spoločenskú udalosť ako tanečná sa výborne hodia. Sú totiž stelesnením elegancie a šarmu. A pretože v jednoduchosti je krása, nie je tu potreba príliš kombinovať a vymýšľať so vzorom látky a materiálom. Maxi šaty (poprípade s rozparkom) sa budú na jeseň nosiť v jednofarebnej kombinácii, poprípade dvojfarebnej kombinácii. Klasické, pohodlné a hodia sa na mnohé spoločenské príležitosti. Sú väčšinou splývavého strihu, a tak šikovne zakryjú drobné nedostatky. Ovšem dajte si pozor na dĺžku, aby neboli príliš dlhé a aby ste si ich počas tanca neprišľapovali. Ak sa na jeseň cítite lepšie v pančuchách, dajte si pozor, aby ste zvolili tie správne – nikto nechce, aby sa mu zarezávali a vytvárali malé faldíky. Črievičky v podobe sandálok na podpätku a vyčesaný drdol k nim vyzerajú priamo božsky.

Zdroj: www.asos.com , www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.