Magnetické laky na nechty

Magnetické laky na nechty

9. septembra 2013, magnetické laky na nechty, trendy laky na nechty

Sponzorovanej odkazy:

Magnet nail art predstavuje ďalší z módnych trendov vo svete dizajnu nechtov. Povedala by som, že táto technika lakovania nechtov nastoľuje cestu à la pokus omyl. Ak sa vám však podarí magické nechty vykúzliť, dosiahnete veľmi zaujímavého efektu. S magnetickými lakmi na nechty tiež súvisí odlišná farba jedného z nechtov. Ani tento trend ste určite neprehliadli, dámy. Najčastejšie sa stretávame s prstenníkom ľavej ruky, odlišujúcim sa výrazným zlatým lakom na nechty.

Keďže má všetko nejaký pôvod i príčinu, tak rovnako odlišnosť jedného z prstov si nesie svoje korene z minulosti v istej symbolike. Najčastejšie sa vykladá ako symbol zadanej ženy namiesto použitia klasického prstienka. Avšak ruku na srdce – trend je trend a inú farbu magického laku u jedného z prstov už dnes berieme viac ako módnu záležitosť, než ako symbol. Ako fungujú magnetické laky?

Každý magnetický lak obsahuje návod, ktorým je potrebné sa riadiť. Drobné detaily sa môžu na základe rôznej značky líšiť, ale princíp zostáva stále rovnaký. Dôležité je opäť poobzerať sa po kvalitnejšom laku, pretože si tak uľahčíte trápenie. Lacnejšie laky na nechty väčšinou (nie však vždy) môžete zahodiť po niekoľkých pokusoch do koša. Postup nie je na prvý pohľad príliš ťažký. Necht nalakujeme hrubšou vrstvou laku a nad nezaschnutý lak priložíme magnet. A tu nastáva zlomová chvíľa. Magnet je nutné priložiť dosť blízko, a tak sa ľahko môže stať, že sa dotknete mokrého nechtu a môžete začať od začiatku. Táto technika vyžaduje oproti iným nielen základné komponenty, ale aj značnú trpezlivosť, pevnú ruku a sústredenosť. A sme u vyššie spomínaného problému pokus – omyl. Značky s profesionálnou kozmetikou (napríklad L'Oreal) si totiž poradia i s takým nedostatkom. Pozrite sa sami:

V drogériách sa poobzerajte po rôznych druhoch magnetických lakov, pretože každý z nich robí trošku iný efekt. Ak si nie ste istá, poraďte sa s predavačkou, prípadne sa nebojte požiadať o vyskúšanie testera.

Zdroj: www.youtube.com , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.