Originalita a kvalita za dobré ceny - Dámske i pánske tenisky Deichmann

Originalita a kvalita za dobré ceny - Dámske i pánske tenisky Deichmann

11. septembra 2013, pánska obuv, Deichmann, dámska obuv, jesenná obuv, zimná obuv, tenisky, trendy, jeseň / zima 2014, tenisky na kline, členková obuv

Sponzorovanej odkazy:

Nemecká značka Deichmann, ktorá sa u nás teší veľkej obľube, už má na pultoch svojich obchodov pripravenú novú kolekciu dámskych, pánskych a detských topánok a doplnkov pre jeseň / zimu 2013. V tomto článku sa zameriame len a len na dámske a pánske tenisky, čo je asi len pätina z celkovej ponuky kolekcie Deichmann. Avšak to už ste si určite aj sami všimli, pretože obchody Deichmann sú dnes už v každom trochu väčšom meste a určite ste do nich už zavítali.

Dámske

Aj keď si mnoho dám potrpí skôr na elegantnú obuv ako na tú športovú, značka Deichmann je s dámskymi teniskami pripravená. Vyberať môžete ako z klasických tenisiek ležérneho štýlu, ktoré sa hodia pre nenáročné voľnočasové aktivity, ale aj z tenisiek, ktoré sú určené vyložene na šport. Po lete, ktoré je plné zmrzlín, ľadových trieští a vonkajších grilovaček, bude potrebné nejaké to kilíčko schudnúť, takže sa ho možno niektorá z vás rozhodne zbaviť cvičením. Môže to byť beh alebo jazda na bicykli. Snáď pre všetky aktivity okrem plávania sa vám hodia dámske športové tenisky Deichmann. Nemusíte zbytočne utrácať za pravé bežecké topánky od špecializovaných športových značiek, pretože značka Deichmann je dostupná nám všetkým.

Členkové

Klasické dámske ale aj pánske tenisky samozrejme môžeme rozdeliť na dva tábory. Tým druhým sú členkové tenisky. Neviem, čím to je, ale členkový strih pôsobí tak nejako vkusnejšie a honosnejšie než ten klasický. Každá z nás je zvyknutá na niečo iné, ale členkové tenisky sa na módnom trhu držia už dlho na popredných priečkach. Možno je to tým, že z nich nevznikajú odreniny v oblasti členkov alebo možno tým, že je v nich noha stabilnejšia, pretože je v nich viac pripevnená. Jedno je ale jasné. Členkové tenisky od značky Deichmann majú štýl.

Na kline

teniskách na kline bola reč už v minulej jesennej sezóne. Je fajn, že sa udržali až doteraz, pretože sú naozaj neprehliadnuteľné. Aj značka Deichmann ich má na pultoch svojich obchodov. Výber je medzi nimi skutočne dostačujúci pre každú z nás. Nekonečné množstvo farieb a typov. Priznám vám ale, že chôdza v nich bude o niečo menej pohodlnejšia než v teniskách normálnych. Zato sú ale ženskejšie. Stanovte si sami svoje priority.

Pánske

S mužmi je to vždy o niečo ľahšie ako so ženami. Týka sa to nielen módy, ale aj všedného života. Deichmann na jeseň a zimu 2013 pánom ponúka buď nízke alebo vyššie členkové tenisky. Je celkom jedno aké si zvolíte. Až na pár výnimiek v nich nie je žiadny rozdiel. Svoj osobný štýl Deichmann jednoducho nezaprie. Avšak jednou zo zvláštností, ktoré sa na niektorých pánskych teniskách Deichmann objavujú sú trendy cvočky a ostne. Zaujímavé sú predovšetkým v tom, že tento trend sa u dámskych tenisiek Deichmann naopak neobjavuje nikde. Muži budú mať v tomto prípade navrch, ale snáď to nebude dôvod na žiarlenie.

Zdroje: www.deichmann.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.