Vzdušné, štýlové a hlavne pohodlné! - Letné dlhé šaty Bershka, Mango a Zara

Vzdušné, štýlové a hlavne pohodlné! - Letné dlhé šaty Bershka, Mango a Zara

28. augusta 2013, aztécke vzory, dámske šaty, letné šaty, dlhé šaty, kvetinové vzory, trendy, plesová sezóna, Mango, Zara, Bershka

Sponzorovanej odkazy:

Šaty, tak to sú vyložene dámska záležitosť. O sukne sme vďaka kiltom čiže „škótskym sukniam“ už prišli, takže dúfajme, že šaty zostanú ešte dlhú dobu len nám. Čím ďalej tým viac vecí sa totiž v posledných rokoch radí medzi takzvanú unisex módu. Tento rok v lete sú v móde ako krátke, tak aj dlhé dámske šaty. Nájsť ich teraz momentálne môžete vo všetkých obchodoch popredných módnych značiek. Vo väčšine prípadov na nich bude červená visačka s nápisom SALE, ale to je len dobre. Veľmi slušný výber dlhých letných šiat majú značky Bershka, Mango a Zara. Poďme sa im pozrieť na zúbok!

Bershka

Začneme podľa abecedy, teda s módnou značkou pre mladých, s Bershkou. Výber dámskych letných šiat je v jej obchodoch naozaj dostačujúci. Objavuje sa tu aj mnoho letných trendov. V dlhých šatách s kvetinovými a aztéckymi vzormi dáte zbohom oproti minulému roku veľmi podarenému letu. V obchodoch značky Bershka máte možnosť si vybrať aj módne doplnky v podobe batohov, tašiek, klobúkov či slnečných okuliarov, ktoré sa k letným dlhým šatám skvele hodia.

Mango

A pokračujeme v jazde. Ak sa vám zdala ponuka dlhých šiat značky Bershka dosť obsiahla, tak to neviem, čo poviete na výber šiat Mango. To, čo vidíte na obrázkoch je asi len tretina z celkovej kolekcie dlhých šiat. Skoro všetky sa hodia ako na bežné nosenie, tak aj do spoločnosti. Využiť sa dajú v nadchádzajúcej plesovej sezóne. V dlhých šatách od Manga budete vyzerať ako skutočná diva.

Zara

V poslednom rade tu potom máme ďalšiu španielsku módnu značku – Zara. Zara patrí medzi značky, ktoré berú dámsku módu hlavne elegantne. Rovnako sú na tom aj dlhé letné šaty. Zara vám tiež poradí, ako sa z takýchto letných šiat dá urobiť perfektný módny kúsok na jeseň. Vziať si pod ne dlhé nohavice, uzatvorené topánky a okolo krku si uviazať šál. Možno ste si to doteraz nevedeli predstaviť, ale výsledok nie je vôbec zlý.

Zdroje: www.polyvore.com www.zara.com www.bershka.com www.mango.com Hemera / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.