Nová kolekcia Lindex pre jeseň 2013 je chic!

Nová kolekcia Lindex pre jeseň 2013 je chic!

17. augusta 2013, trendy jeseň 2013, Lindex, Lindex oblečenie, Lindex jeseň 2013, Lindex jesenná kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Teploty sú k nám v posledných dňoch síce veľmi veľkorysé a všade tak panuje naozaj letná nálada, avšak tempo módneho priemyslu je neúprosné, a tak už je na čase si predstaviť trendy pre tohtoročnú jeseň. Prvou značkou, ktorá nám odhalí svoju kolekciu pre jeseň 2013, je švédska značka Lindex. A už z prvých fotografií možno povedať, že sa je načo tešiť.

Ľahko nositeľná, ležérna a nekomplikovaná – presne takto možno charakterizovať jesennú kolekciu od značky Lindex. Základ šatníka budú tvoriť najrôznejšie typy úpletov, príjemných a hrejivých pletenín ako coatigany, bundy a toľko obľúbený denim. "Jeseň v Lindex je najmä o pohodlných kúskoch, ktoré sa pohrávajú s objemom a siluetami. Skombinujte top s riasením alebo twistovou aplikáciou, pridajte kabát a váš nový sezónny look bude perfektný ", hovorí Nina Starck, riaditeľka dizajnu spoločnosti Lindex.

Jednoduchosť tkvie vo svetroch

Na začiatku sezóny, sa síce stále vyhrievame v lúčoch neskorého leta, ale jeseň o sebe dáva vedieť. Pre toto obdobie sú najvhodnejšie rôzne typy svetrov. Začnite svoj jesenný look vytvárať práve s nimi.

Kľúčovým trendom je vrstvenie. Vpustite do svojho šatníka riasené šaty, dlhé aj krátke sukne a kombinujte ich s topmi s twistovou aplikáciou a nariaseným strihom. Ešte stále môžete nosiť šortky z vyblednutej džínsoviny a košeľu imitujúcu uniformu miesto bundy.

Nesmrteľné džínsy

Existujú prvky, ktoré sú a navždy budú evergreenom každého šatníka. Do tejto kategórie rozhodne patria džínsy. Tento rok na jeseň ich silueta prekročí priliehavý look, ktorý dominoval po toľko sezón. Namiesto toho otvárame dvere klasickým a autentickejším modelom, s ktorých pomocou dosiahnete realisticky ženského vzhľadu inšpirovaného parížskym minimalizmom a losangeleskou ležérnosťou.

Džínsy kombinujte s džínsovými košeľami, mikinami a kvalitnými bundami tvídového vzhľadu. Skvelý look vytvoríte tiež prostredníctvom čipkovaných topov, blúzok a svetrov.

Skvelý efekt pletenín

Pleteniny sú v sezóne jeseň / zima vždy in, tento rok to platí dvojnásobne. Dvojité vypletanie, rebrovitá štruktúra, žakárové vzory, kombinované priadze – túto jeseň toto všetko uvidíte. Rovnako pestré budú aj modely – dlhé, krátke, dlhšie v zadnej časti, voľné, úzke, sprevádzané detailmi ako polo goliere, okrúhle výstrihy alebo výstrihy v tvare V. Novým prvkom sezóny je coatigan – kombinácia kabáta a kardiganu. Pletené doplnky ako šály a čiapky tieto kúsky skvele doplnia.

Zdroj: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.