Výber z toho najlepšieho! - Zľavy v Bershke

Výber z toho najlepšieho! - Zľavy v Bershke

11. augusta 2013, Bershka, zľavy, leto 2013, body, šperky, kabelky, tašky, legíny, kvetované vzory, nohavice, výpredaj

Sponzorovanej odkazy:

Prázdniny sú ešte len polovici a všetky módne značky už dávno začali svoju sezónu výpredajov a mnohoprocentných zliav. Je čas uvoľniť miesto novým jesenným a zimným kolekciám, aj keď na to je momentálne hrôza pomyslieť. Pozrieme sa na zúbok jednej z najobľúbenejších značiek, ktorá ponúka oblečenie, módne doplnky, topánky a tiež šperky pre mladých. Reč bude o Bershke.

Výpredaj a zľavy sa týkajú všetkých typov modelov, od tričiek až po nohavice, ale aj šperkov, kabeliek a tašiek. Ak ste si ale mysleli, že si na konci sezóny zakúpite výhodne plavky, tak to sa mýlite! Aspoň teda pokiaľ máte zálusk na plavky od značky Bershka. Na tie sa zatiaľ rada nedostala a na zníženie ich ceny si ešte počkáme. Bershka vie, že mnoho z nás vyráža na dovolenky až na konci sezóny, kedy sú ceny nižšie. A tiež vie, že po plavkách ešte bude na poslednú chvíľu veľký zhon. Inak visačku SALE nájdeme v obchodoch značky Bershka všade okolo nás. Trochu sa však nepodaril výpredaj dámskych topánok, ktoré tento rok veľmi nezabodovali a ich momentálne ceny sú stále veľké a podľa mňa sa oplatí zájsť do špecializovaných obchodov obuvi, kde je oveľa väčší výber a výhodné ceny.

Jedným z mojich vlastných tipov, pre čo si do obchodov Bershka zájsť, sú jednoznačne kvetované a metalické nohavice a legíny, ktoré sú skutočne jedinečné. LegínyBershky prevažujú, čo nie je na škodu, pretože sú stále in a trendy. Určite si vyberiete z týchto nevšedných kúskov a dáte im prednosť pred klasickými a fádnymi jeansami.

Čo ešte stojí za zmienku sú sexy body od značky Bershka. Ak máte pre body slabosť rovnako tak ako ja, tak si k Bershke určite nájdete cestu. Bershka body vás totiž teraz po zľave vyjdú na krásne 3,99 eur.

V tohtoročnej letnej sezóne sú v kurze ako dlhé, tak aj krátke šaty. Bershka má mnoho modelov, ktoré sú skôr ľahšie, ale mnoho z nich je tiež elegantných. Plesová sezóna začína až na prelome decembra a januára, ale prečo si nekúpiť šaty už teraz , keď sú za tak výhodnú cenu, že?

Mimo oblečenia Bershka vypredáva aj letnú kolekciu kabeliek a šperkov. Ceny sú ako pri oblečení senzačné. Tašky a kabelky zaobstaráte od 3,99 eur do 19,99 eur, čo sú symbolické ceny. A šperky, tak tie vás možno potešia ešte viac, pretože ich ceny sú viac než symbolické. Veľké náhrdelníky, ktorými sa mohla vo svojej kolekcii tento rok v lete Bershka pýšiť, kúpite teraz za neuveriteľných 3,29 eur.

Zdroje: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, šperky a hodinky a zľavy a výpredaje oblečenia.