Špeciálna kolekcia Orsay - ženská zmyselnosť v každej z nás

Špeciálna kolekcia Orsay - ženská zmyselnosť v každej z nás

18. augusta 2013, špeciálna kolekcia Orsay, nová kolekcia Orsay

Sponzorovanej odkazy:

Prázdninové mesiace sú síce plné zliav, ale značky postupne tasia do boja svoje silné zbrane v podobe špeciálnych kolekcií, prípadne predkolekcí. Orsay sa vyznačuje ženskou decentnou módou, ktorú ja osobne rada nazývam „kancelárska,“ ale špeciálna kolekcia pre túto sezónu toto moje označenie zmietla na podlahu. Dámy pozor! Špeciálna kolekcia Orsay je tu!

Čipky, bodky, volániky a extra materiály

Nemôžem poprieť svoju slabosť pre využívanie čipky na dámskom oblečení. Cením si predovšetkým originality spracovania v podobe čipkovaných detailov. Zároveň ma fascinujú dobre ušité modely z jedného kusa čipky. A čuduj sa svete, s čím prišla značka Orsay vo svojej špeciálnej kolekcii? Prezrite si úchvatné šaty a blúzky, ktoré sa každým dňom objavia na predajných pultoch. Bavia ma nenápadné detaily nielen s čipkou, ktoré prestupujú celou kolekciou. Ľahko sa zo všedných svetríkov a topov stávajú rafinované kúsky a tie si rozhodne zaslúžia okrem kancelárie, vyraziť aj na nejakú večernú párty.

Neprehliadnuteľné sú drobné bodky. Trend bodiek môžeme tento rok vidieť nielen v špeciálnej kolekcii značky Orsay, ale aj v kolekciách ďalších značiek.

Vyzdvihnúť tentoraz musíme aj materiály a strihy, ktoré sú vydarené. Nejedná sa o žiadne veľké inovácie a objav toho, čo tu ešte nebolo, ale aj tak je špeciálna kolekcia príjemným spestrením.

Aj keď si prezeráme oblečenie a doplnky v tlmených tónoch šedej či modrej, sem tam medzi nimi zažiaria veľmi pestré kúsky v ružovej, fuchsiovej či krikľavo zelenej. Táto špeciálna kolekcia sa nebojí podčiarknuť krásu elegantného oblečenia výraznými prvkami aj farbami.

Ako sa vám páči špeciálna kolekcia Orsay? Myslím, že aspoň nejaký skvost si vyberie takmer každá z nás a pohrá sa tak s myšlienkou vytvoriť netradičný outfit. Možno budeme kombinovať saténovú blúzku so slim džínsami a teniskami alebo si k nežnej kvetovanej sukienke oblečieme košeľu s punkovými cvočkami. Jedno je však isté – špeciálna kolekcia Orsay nám prináša veľké množstvo inšpirácie.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.