H & M uviedlo pôvabnú kolekciu The Irresistibles

H & M uviedlo pôvabnú kolekciu The Irresistibles

21. augusta 2013, jesenná kolekcia, H & M, the irresistibles, kabáty, sukne, šaty

Sponzorovanej odkazy:

Švédska módna značka H & M predviedla svoju jesennú kolekciu nazvanú The Irresistibles v spolupráci s Koray Birandom a Mikaelom Kangasom na čele s čínskou modelkou Wang Xiao. Bežné trendy v novom jesennom kabáte. Ak niečo návrhári od H & M vedia, tak obmieňať a navrhovať nadčasové modely. A medzi ne určite táto kolekcia patrí.

Návrhári vytvorili pomerne netradičný lookbook, kde dali do kontrastu krehkú čínsku modelku Wang Xiao s tmavými vlasmi strihanými na krátke mikádo a prírodné neutrálne odtiene ako čiernu, bielu, béžovú a slivkovú farbu. To všetko použili na sukne áčkového strihu, riasené sukne a šaty v dĺžke po kolená, bundy do pása a splývavé jemné topy na tenkých ramienkach. Celá kolekcia sa nesie v basic štýle splývavých materiálov a strihov a podčiarkuje tak ženskú eleganciu a pôvab. Neočakávajte divoké potlače, extravagantné vzory a strihy. Tu narazíte na čistý, jemný, krehký a veľmi ženský štýl, ktorý dokonale podčiarkne vkus každej ženy. Do kontrastu sa stavajú tmavé a svetlé odtiene oblečenia. Exotický pôvab modelky celý lookbook len podčiarkuje a pridáva mu na šmrnce.

Čistá jemná silueta je doplnená vzdušnými nariasenými šatami a červenými odtieňmi, ktoré vám nabudzujú pocity blížiacej sa jesene. Nadčasovým kúskom číslo jedna je béžový trenčkot, a tak aj v tejto kolekcii sa na neho môžete tešiť. Ďalším nevyhnutným kúskom v šatníku každej modernej ženy by mali byť „malé čierne“ šaty. Vynosíte ich nespočetnekrát. Perfektné strihy sú nutnosťou! Doplnkom, ktorý dominuje už niekoľko predchádzajúcich ale aj nadchádzajúcich sezón, je mohutný náhrdelník. Ak sa módy nebojíte, pokojne si zoberte náhrdelníkov viac. Je to štýlové a trendy. Nádych blížiacej sa jesene, splývavé strihy a tmavé odtiene striedajúce tie svetlé – to všetko vytvára tajomnú a pritom krehkú a veľmi ženskú kolekciu The Irresistibles. Tešíte sa na jeseň?

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.