Letná kolekcia Lindex má všetko, čo v lete potrebujete a teraz navyše v zľave!

Letná kolekcia Lindex má všetko, čo v lete potrebujete a teraz navyše v zľave!

10. júla 2013, Lindex, kolekcia, leto 2013, dámske oblečenie, plážové oblečenie, doplnky, trendy, šaty, tuniky, tielka

Sponzorovanej odkazy:

Leto je v plnom prúde a vy možno ešte stále zháňate pár kúskov oblečenia na dovolenku a horúce dni. Dnes vám preto predstavíme letnú kolekciu značky Lindex s názvom Summer Fiesta; Get set for summer. Jej tvárou je opäť krásna herečka Penélope Cruz a pri pohľade na celú kolekciu a kampaň ihneď dostanete chuť vyraziť k vode! Je hotovým kokteilom všetkých vzorov a farieb, ktoré reprezentujú tohtoročné leto a dokážu povzniesť váš letný šatník ešte vyššie.

Či už preferujete voľný a svieži letný look a rady obliekate maxi šaty a vzdušné tuniky, alebo sa cítite lepšie ako sexi diva v obtiahnutých šatách a podpätkoch, v letnej kolekcii Lindex si určite vyberiete kúsky zapadajúce do vášho štýlu.

Bez vzorov sa nezaobídete!

Ak je tento rok v lete niečo absolútnou nutnosťou, potom sú to vzory. Objaviť sa môžu úplne na všetkom. Značka Lindex dôležitosť vzorov v tejto sezóne rozhodne nepodcenila a kolekciu tak zdobia klasické aj námornícke prúžky, retro bodky, orientálne vzory a tiež najrôznejšie abstraktné vzory hrajúce pestrými farbami. Farby sú potom v kolekcii tiež volené tak, aby čo najlepšie vystihovali letnú náladu a trendy. Prevažujú tu tak najrôznejšie odtiene modrej, ďalej biela, oranžová a v menšej miere aj zelená.

Pohodlie na prvom mieste

Pri pohľade na letnú kolekciu značky Lindex určite oceníte fakt, že väčšina kúskov vyzerá veľmi voľne a vzdušne a pre horúce letné dni teda bude viac než príjemným spoločníkom. Voľné tuniky, dlhé šaty a jednoduché tielka sú tým pravým pre prechádzky po pláži či po rozpálených mestských uličkách.

Praktické doplnky

Nielenže doplnky v kolekcii Lindex pre leto 2013 vyzerajú veľmi štýlovo, ale sú aj praktické. Veľké plážové tašky sú k vode ako stvorené, rovnako tak slamáky pre ochranu pred slnkom, a topánky Espadrilles sú tohtoročným veľkým hitom. Kolekcia Lindex skrátka ponúka všetko, čo môžete pre tohtoročné leto potrebovať!

Zdroj: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.