Štýlovka aj pre oči: Eyewear 2020 od Bvlgari

Štýlovka aj pre oči: Eyewear 2020 od Bvlgari

30. mája 2020, Bvlgari, eyewear, slnečné okuliare, okuliare, doplnky, luxusné okuliare

Sponzorovanej odkazy:

Časť roka, kedy sa bez slnečných okuliarov pri odchode z domu nezaobídeme, je tu. A s ňou prichádza aj najvyšší čas na to nájsť dokonalé okuliare pre novú sezónu. Veľa inšpirácie prináša nová kolekcia okuliarov Bvlgari Eyewear 2020, ktorá je plná energie a vitality ako leto samé. Aký z týchto exkluzívnych kúskov sa stane vaším favoritom?

Buďte retro-chic

Okuliare v novej kolekcie Bvlgari sú všetko, len nie nudné. Na prvý pohľad zaujmú svojim avantgardným výzorom okorenenými zaujímavými tvarmi a inovatívnymi detailmi. Kúsky sa naplno prispôsobia vášmu štýlu – vyberať si totiž môžete medzi najrôznejšími tvarmi a farbami rámov aj skiel. Či už siahnete po originálnych B.zero1, úchvatných a prepracovaných Serpenteyes Revolution, retro-chic Serpent back-to-scale alebo neprehliadnuteľných Bvlgari Bvlgari, neurobíte chybu. Nalaďte sa na nostalgickú farebnú vlnu a nechajte sa oslniť jemnými odtieňmi a dekoráciami na acetátových rámikoch.

Luxus podľa Bvlgari

Novú kolekciu okuliarov značky Bvlgari symbolizuje žena – nekonečne vynaliezavá, hravá, s mnohými tvárami a všetkého schopná. V kampani ju predstavuje modelka Solange Smith, ktorá s fotografom Stuartom Winecoffem nafotila avantgardné zábery pri bazéne. Na nich je štylizovaná do úlohy zvodkyne, ktorá sa vystavuje slnečným lúčom, tancuje, odpočíva na vankúšoch či sa vrhá v ústrety do tyrkysovej vody. Žije skrátka sladký život, a to samozrejme v perfektných okuliaroch Bvlgari, vrátane hlavných modelov Serpent Sunnysale či B.zero1 B.glassy.

Sebaistota ako nový trend

Páčia sa vám originálne okuliare Bvlgari, ale máte pocit, že si na ne netrúfate? Naučte sa byť sebaistá od modelky Solange Smith. Táto nová tvár modelingu a stúpajúca hviezda svet očarila nielen krásou, ale aj kreativitou, ktorej sa rozhodne nebojí. Vyžaruje z nej sebaistota, pozitívny prístup k životu aj nespútaný duch novej generácie. Odpozerajte aj tieto vlastnosti a vyrazte smelo von s výraznými okuliarmi. Napríklad od Bvlgari!

Foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii slnečné okuliare.