Preciosa s predstihom: zbrojenie na jar a leto 2021

Preciosa s predstihom: zbrojenie na jar a leto 2021

17. marca 2020, Preciosa, kolekcia jar a leto 2021, With Flying Colors, lodičky, šperky, šaty

Sponzorovanej odkazy:

Značka Preciosa plánuje dopredu a s rozmyslom. Preto už teraz predstavuje krištáľové novinky pre módnu sezónu jar a leto 2021.

Kolekcii dominujú unikátne farby a nechýba ani krištáľové plátno s grafickou potlačou na mieru. Inšpiračné kusy vytvorili legendárne duo The Blonds , alebo špičková česká návrhárka Zuzana Kubíčková.

Jeden z najvplyvnejších obuvníkov súčasnosti, Brazílčan Jorge Bischoff, ozdobil troma novinkami z Preciosy limitovanú edíciu lodičiek vo svojom ikonickom tvare. Autorkou fotografií je Eliška Kyselková.

Kampaň ku kolekcii

Globálne tour kampane teraz začala a to v Miláne, kde predstavila fragmenty z kolekcie odbornej módnej verejnosti na veľtrhu Lineapelle.

"Tri nové farby, ktoré uvádzame na trh, dokonale vystihujú jarnú náladu. Dve z nich, jemne orgovánová Pale Lilac a zastrene fialová Smoked Amethyst, sú na trhu úplne jedinečné. Tretia Shamrock sa farbou blíži k sviežim lúkam či papradiam a v kolekciách pre teplejšie obdobie roka sa bude skvele vynímať, "opisuje Ján Štiller, riaditeľ obchodu a marketingu Preciosy Components.

"Naďalej pokračujeme aj vo vývoji produktov na mieru zákazníkom. Portfólio preto dopĺňame o krištáľové plátno Crystal Sheet s akoukoľvek potlačou a rozširujeme aj naše aplikačné centrum v krištáľovom údolí, "pokračuje Štiller.

Hravo a s nadhľadom

Uvedenie noviniek na trh sprevádza hravá kampaň, ktorú nafotila Eliška Kyselková. Tá zachytila krištáľom zdobené kreácie svetových aj českých dizajnérov spolupracujúcich úzko s Preciosou. Šaty od The Blonds, ktoré obliekajú Jennifer Lopez, Celine Dion, Kylie Minogue či Katy Perry, doplnili kreácie českých návrhárov a dizajnového tímu Preciosy.

Špeciálne lodičky

Brazílsky obuvník Jorge Bischoff vytvoril v spolupráci s Preciosa špeciálny rad lodičiek vo svojej ikonickej siluete za použitia nových farieb. O styling sa postaral Honza Pokorný.

Farby a farbičky

Farebné portfólio Preciosy patrí k najbohatším na svete. Len v rámci najobľúbenejších šatonových ruží zahŕňa (vrátane aktuálnych noviniek) 58 farieb a 28 povrchových dekórov. Práve preto nesie celá kampaň jar a leto 2021 meno With Flying Colors – ide o anglický idiom, ktorý prenesene znamená vyhrať s prehľadom.

Zdroj foto: Preciosa; Eliška Kyselková

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, šperky a hodinky a topánky, obuv.