Ako na Valentína? Voňavo!

Ako na Valentína? Voňavo!

10. februára 2018, Dermacol, vôňa, Valentín

Sponzorovanej odkazy:

Slávite Valentína? Chcete vašu drahú polovičku potešiť krásnym darčekom, ale neviete, ktorý je ten pravý? Darovaním zmyselného parfumu túto dilemu vyriešite a navyše urobíte svojej láske obrovskú radosť! Každý predsa rád krásne vonia. A čo potom priamo božsky a exoticky zároveň? Vyskúšajte parfumované vody od Dermacol z novej exotickej rady, ktorá vaše očakávania rozhodne nesklame.

Preneste sa do exotického sveta vďaka zmyselným vôňam, ktoré prináša známa značka Dermacol. Alebo s vôňou pre neho aj pre ňu.

Vôňa pre ňu

Predstavte si lístky z kvetov levandule, jazmínu a ušľachtilej ruže, ktoré sa nesú po priezračnom vodopáde v Libanone. Okolo poletujú vtáci víriace vôňu cédra, ktorá sa preplieta so živočíšnou arómou bieleho pižma a blýskavého jantáru, pričom z diaľky vonia záhrada kvitnúcich pomarančovníkov. Úplne podmanivá, hypnotická a plná sviežej energie s vôňou sladkého pomaranča a zemolezu. Taká je vôňa Sweet Orange & Honeysuckle od Dermacol, a kúpite ju za 38 € v 50 ml.

Vôňa pre neho

Vôňa pre neho prináša pocit bezstarostnej atmosféry kaviarne, skvelú náladu a teplého hrejivého slnka, ktoré vás sprevádza prechádzkou okolo mora s prekrásnou sviežou vôňou, ktorá sa mieša s energizujúcou vôňou čerstvých citrusov. Ovocné pohladenie čučoriedok, kvetu pomarančovníka a levandule výborne dopĺňa pižmo trblietavého jantáru, ktoré sa rozvinie vo chvíli čo sa slnko začervená. Perfektná vôňa premôže, povzbudí a osvieži je Sea Salt & Lime, toaletná voda s vôňou mora a limetky, ktoré vyjde na 38 €.

Tieto parfumované vody Sweet Orange & Honeysuckle a Sea Salt & Lime rozširujú existujúci rad štrnástich vôní od Dermacol

Zdroj foto: Dermacol, Flickr.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Kubaščíková. Článok nájdete v kategórii ostatné a parfémy a kozmetika.