Zimná móda so zľavami od Bonprix

Zimná móda so zľavami od Bonprix

10. februára 2016, zimná móda, dámska móda, Bonprix

Sponzorovanej odkazy:

Zimné mesiace po vianočných sviatkoch nesú v duchu veľkých výpredajov, v ktorých môžete chytro nakúpiť a značne ušetriť. Nakupovanie prostredníctvom internetu z pohodlia domova so známou módnou značkou Bonprix si parádne užijete.

Nákupy online

Bonprix je jednou z mnohých značiek, ktorú je možné zakúpiť výhradne cez internet. V jej sortimente nájdete takmer všetko od oblečenia po doplnky ako pre dámy a pánov, tak aj pre deti. Jednoduchým kliknutím môžete vyberať oblečenie pre všetky vekové kategórie, vo všetkých konfekčných veľkostiach a vždy v niekoľkých farebných prevedeniach. Len radíme, aby ste sa poponáhľali, pretože najmä u veľmi žiadaných kúskov bývajú niektoré veľkosti ihneď vypredané!

Výpredaj búnd a kabátov

Ste dostatočne pripravení na zimu, ktorá je teraz v rozpuku? Bonprix zlacnel rad zimných búnd a kabátov. Nadčasové kúsky ako sú zimné bundy s kapucňou alebo bez, prešívané bundy a kabáty vám navyše vydržia niekoľko sezón. V ponuke nájdete aj trendy prechodné kúsky, ktoré sú vhodné na viac ročných období. Trebárs jarno- jesenné bundy, vesty, svetríky a parky. A ani nezaťažíte príliš peňaženku, ceny sú naozaj priaznivé.

Rady by ste elegantný zimný kabát krátky, dlhý, alebo radšej siahnete po kabáte s kapucňou? Dávate radšej prednosť kabátu, ktorý môžete nosiť cielene len k sukni a šatám, iba k nohaviciam a džínsom, či hľadáte nejaký univerzálny kúsok? Potrebujete zvršok na ples alebo dáte prednosť niečomu športovému – napríklad na prechádzku so psom? Bonprix uspokojí každého.

Svetre so zľavou

Aj pod teplú bundu a kabát je vhodné sa poriadne obliecť. Už dávno neplatí, že svetre sú nápadným kúskom nepekného tvaru. Teraz môžete byť v teple a pritom vyzerať šik a sexi. Proste cítiť sa príjemne a pohodlne.

Všetky vyobrazené kúsky nakúpite online na Bonprix.cz v sekcii Sale. Zľavy u niektorých výrobkov siahajú až do výšky 50%! Viac informácií nájdete na webových stránkach bonprix.

Foto: Bonprix

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.