Levi’s® a Hailey Bieber: nové Levi’s® 501® na jar a leto 2022

Levi’s® a Hailey Bieber: nové Levi’s® 501® na jar a leto 2022

26. februára 2022, Levis 501®, Hailey Bieber, nové Levis 501® 501, jar a leto 2022

Sponzorovanej odkazy:

Pohodlie nie je len o dobre padnúcom oblečení, ale znamená aj vnútornú spokojnosť a pohodu. Ako keď si oblečiete obľúbený pár džínsov, ktoré vám pripomenú bezstarostnú mladosť. My sme túto spomienku spojili s 90. rokmi, kedy celebrity a módne ikony nosili svoje Levis 501® džínsy trochu nižšie na bokoch a preferovali uvoľnenejší a nedbalý vibe.

V rovnakom duchu sa nesie aj obľúbený styling Hailey Bieber , ktorá je sama veľkým fanúšikom estetiky deväťdesiatok. Na jar/leto 2022 sa tak vracia pohodlie, ktorá má nostalgický nádych a stelesňuje ho práve nový pár 501® 90s džínsov. Ich zviditeľnenie sa zhostila samotná Hailey, aby ukázala, že moderné znamená často aj ohliadnutie späť v čase. Nostalgická spomienka s presahom do budúcnosti.

Nové Levi's® 501®

Nové 501® sú oproti tradičnému modelu voľnejšie v okolí bokov a v nohaviciach bez toho, aby boli neforemné. Na tele si sadnú ľahko pod pásom a ponúknu možnosť si ich buď trochu vytiahnuť hore, alebo naopak dole. Záleží iba na vás. Zosobňujú tým neskoré deväťdesiatky, a to doslova. Ide o strih, ktorý vyzerá rovnako dobre dnes, ako vyzeral v minulosti. A to je pravé dedičstvo 501®, ktoré sú symbolom nadčasovosti.

To zdôrazňuje deväťdesiatkové dieťa Hailey Bieber : „Je cool sa vracať do doby, kedy ste sa narodili, prezerať si fotky, nasať estetiku doby a prezerať si dobovú módu. Jednoducho ma to u deväťdesiatok fascinuje.“

Vypraná farebnosť

Ďalšou sondou do trendov 90. rokov sú ľahko vyprané farby nového radu, ktorý rozšíri 501® rodinu a ktorý doslova kričí deväťdesiatkovým vintage kúzlom. Ide v podstate o vaše najobľúbenejšie 501® džínsy, ktoré ste mali v 90. rokoch, alebo ste si minimálne priali ich mať. Už nemusíte túžiť vrátiť sa v čase, ale môžete ich mať dnes v znovu vytvorenej podobe, naviac so súčasným kúzlom.

„Naozaj sme sa inšpirovali veľkými módnymi ikonami 90. rokov a ako nosili svoje „päťstojednotky“ s uvoľnenou nenútenosťou a s veľkou mierou štýlu. Zdá sa to veľmi aktuálne práve pre súčasnú dobu. Dohromady s čistým zakončením a opranou farebnosťou to dohromady funguje ako skvelý návrat niečoho, čo pôsobí vintage a skvele padne. Ide o džínsy, ktoré sú nielen fyzicky dobre padnúce, ale vtiahnu vás do nostalgickej spomienky na niečo, čo ste milovali a kedysi sami nosili” , dodáva Jill Guenza, viceprezidentka dámskej sekcie v Levi's , Strauss & Co.

Zdroj foto a info: Daniela Stára Hannová – Friendly Friends

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.