Unisex kolekcia Converse x Come Tees

Unisex kolekcia Converse x Come Tees

23. februára 2022, Unisex kolekcia Converse x Come Tees

Sponzorovanej odkazy:

Nová limitka Converse , ktorá vznikla v spolupráci s výraznou americkou značkou Come Tees je celá abstraktná. Táto kolekcia s názvom „Realms and Realities“ vyjadruje street kultúru a krásne sa pohráva s kolážami, grafickými nápismi a prírodnými symbolmi. Spolu s modelom Converse Chuck 70 je súčasťou tejto cool limitky aj kolekcie oblečenia , ktorá je unisex.

Kolekcia Converse x Come Tees je neprehliadnuteľná, výrazná, aj jemná vo svojej abstraktnej podobe. Taká je estetika značky Come Tees, s ktorou na kolekcii značka Converse spolupracovala. „Realms and Realities“ znamená po slovensky „Kráľovstvo a všednosti“, čo zodpovedá aj tomu, kam všade je možné kúsky nosiť. Do všedného dňa, každý deň a zakaždým inak.

Converse Converse x Come Tees Triangle Front Chino za 99,90 €

Kto sú Come Tees?

Come Tees založila v Los Angeles v roku 2010 Sonya Sombreuil a dodnes čerpá silnú inšpiráciu z miestnej streetwear scény. Limitky značky často vystupujú z radu iných svojimi motívmi a vzormi. Typické sú pre značku tlač a zašifrované nápisy, čerpajúce z hudby a populárnej kultúry. Značka ako taká ovplyvňuje mnoho a mnohé – súčasnú módu, modernú dobu, prístup k vzdelávaniu.

Realms and Realities – Kráľovstvo a všednosti

Názov celej kolekcie naznačuje, že hlavnou inšpiráciou tejto spolupráce je zasnenosť, osobný výraz, graffiti a detstvo. Kolekcia nabáda ku kreativite. Na prvý pohľad vás dojme úprimnosť a nenútenosť všetkých kúskov. Oblečenie vždy a všade, vo všednosti kedykoľvek a kdekoľvek.

Converse Come Tees x Converse Floral Triangle Tee za 69,99 €

Limitka Converse x Come Tees

Partnerstvo Converse s Come Tees dalo vzniknúť nielen novej podobe sneakersek Chuck 70, ale inšpirovalo aj k vzniku kolekcie oblečenia. Tá poníma chino nohavice, tričko s krátkym rukávom a mikinu s kapucňou.

Všetko je zdobené digitálne spracovanými ručne maľovanými kolážami. Frázy ako „most powerful“ (najmocnejšie) a „my world“ (môj svet) pokrývajú mikiny, tričká, nohavice aj športové topánky Converse Chuck 70. Doplnené je všetko ešte dizajnom inšpirovaným prírodou, zemitosťou a obohacuje grafické nápisy o hviezdy a kvety. Individualitu a osobitosť oslavuje nápis „I'm an artist, your rules don't apply.“ (Som umelec, tvoje pravidlá ma nezaujímajú).

Podstatou celej kolekcie oblečenia je, že je určená všetkým bez ohľadu na pohlavie, je unisexová. Geometricky pojaté kúsky sú navrhnuté tak, aby pohodlne sadli všetkým a boli komfortné. Mikina, chino nohavice a tričko majú florálne motívy, sú z kvalitnej bavlny a vyznačujú sa progresívnym číslovaním I-III. To vyjde v ústrety všetkým typom postáv a neobzerá sa na bežné pánske a dámske veľkosti.

Converse Come Tees x Converse Floral Triangle Hoodie za 129,90 €

Hold streetu a basketbalu

Model Chuck Taylor 70 v kolaborácii s Come Tees vzdáva hold svojej pôvodnej surovej forme v podobe basketbalovej topánky. Napríklad použitím modrých a červených prúžkov na podrážke, ktorá nie je lakovaná. Na ľavej časti topánky objavíte nastriekaný nápis „Realities“, z druhej strany zase ručne namaľované tigrie pruhy.

Pätu podrážky zdobí Come Tees logo a nad ňou pásik s čierno vyšitým rovnomenným nápisom. Pravá časť má klasickú Converse Chuck 70 poznávaciu hviezdu, nad ktorou čnie vyšitý názov kolekcie. Obe strany modelu majú pomaľovaný jazyk a grafické zakončenie typické pre celú kolekciu.

Converse Come Tees Chuck 70 White Egret za 124 €

Kolekcia je v predaji od 17. februára 2022 u vybraných predajcov. Aj na Queens.cz .

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.