Bulgari B.zero1: nová klasika šperkov

Bulgari B.zero1: nová klasika šperkov

20. februára 2022, nová kolekcia, kolekcia, Bulgari, Bulgari B.zero1, B.zero1, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Majte vieru v budúcnosť. Vychutnajte si vzrušujúci pocit spojený s vecami budúcimi. Nech už sú naše sny akékoľvek, sme stvorení na to, aby sme mali plány a ambície, aby sme si vytyčovali nové životné ciele, a predovšetkým na to, aby sme verili svojim možnostiam dostať sa práve tam, kam túžime. S kolekciou Bulgari B.zero1 je to hračka.

Kolekcia tento rok predstavuje nadčasovú klasiku v novej podobe, s diamantovým zdobením v tvare vlniek. Tento motív je metaforou mocnej hnacej sily, ktorá nás posúva smerom k našim možnostiam, personálnemu rastu a v ústrety pozitívnym zmenám. Nové klenoty oslavujú činy, ktoré dávajú priestor novým začiatkom a úžasným a vzrušujúcim cestám.

Kolekcia B.zero1

Táto kolekcia vznikla v roku 1999 na oslavu budúcnosti aj nachádzajúceho roku 2000. Je stelesnením sily, ktorá je spojená s každým novým začiatkom. Tie oslavuje aj svojim menom: „B“ v názve znamená Bulgari, „zero“ ako nula symbolizujúca nové milénium, „1“ značí, nové začiatky a nekonečné možnosti.

Aj ikonický dizajn obľúbenej kolekcie má v sebe hlbší význam: nekonečná špirála pripomína, že je vždy ten správny okamih na to, vydať sa vlastnou cestou, pretože za každou zákrutou sa skrývajú nové možnosti a „prvá kapitola“ príbehu, ktorý môže byť napísaný.

Nové a nepoznané

Malé, alebo veľké úspechy, s celosvetovým významom, alebo v osobnej rovine. Objavy, zmeny, naplnenie dlho očakávaných životných cieľov, povznášajúce zvraty, nový osobný rekord. A nielen to: aj nová práca, nový vzťah či priateľstvo, inšpirujúca cesta. Novinky z kolekcie B.zero1 sa premenia na dokonalú pripomienku každého významného okamihu a nabádajú nás: ponorte sa s vášňou do svojho vnútra a dajte podobu svojim víziám.

Prsteň B.zero1

Nový prsteň B.zero1 pripomína svojimi plynulými, skulpturálnymi a dokonale architektonickými líniami úžasné rímske Koloseum. Jeho osobitú centrálnu špirálu zdobia na oboch stranách diamanty osadené vlnkou. Jemný detail prepožičiava nádych sofistikovanosti nadčasovému a večne modernému designu. Obľúbená ikona sa tak premieňa na novú klasiku. Nové prevedenie s tromi závitmi je dostupné vo variante z 18-karátového ružového či bieleho zlata. Je spojením legendárneho prístupu, boriaceho konvencie s mocnou silou novej inšpirácie.

Šperkárske umenie pre život

B.zero1 znovu potvrdzuje svoju pozíciu šperkárskej ikony pre tých, ktorí žijú podľa vlastných pravidiel, neboja sa čeliť výzvam a konvenciám, a s odhodlaním a odvahou kráčajú po ceste za splnením menších i väčších cieľov. Kolekcia B.zero1 je výplodom odvážnej ambície, ktorá prostredníctvom kreativity a predstavivosti posunula estetické kódy vo svete šperkárstva. Stane sa skvelým doplnkom pre každého, kto sa nebojí snívať a robí všetko pre to, aby sa jasná vízia stala realitou.

Zdroj foto a info: Martina Lowe – MMH Polo sro

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári a šperky a hodinky.