Bulgari sa stáva partnerom BAFTA a EE British Academy Film Awards

Bulgari sa stáva partnerom BAFTA a EE British Academy Film Awards

14. februára 2022, Bulgari, BAFTA, EE British Academy Film Awards

Sponzorovanej odkazy:

Bulgari sa stáva oficiálnym dodávateľom šperkov a hodiniek na odovzdávaní cien Britskej filmovej akadémie – EE British Academy Film Awards – a oficiálnym vedľajším partnerom galavečera BAFTA 2022.

Značka Bulgari je dlhodobo úzko prepojená so svetom kinematografie . Teraz predstavuje význačné partnerstvo s globálnou nezávislou umeleckou dobročinnou organizáciou BAFTA. Puto značky Bulgari s filmovým svetom trvá po generácie a šperky Bulgari sa objavili vo viac ako 40 filmoch.

Elizabeth Taylorovú na odovzdávaní cien BAFTA v sprievode Richarda Burtona, zdobili smaragdy a diamanty Bulgari.

Sharon Stone, lady Gaga a spol.

Zdobili napríklad Sharon Stone v snímke Casino a nosila ich aj Lady Gaga vo filme Klan Gucci. Boli a sú obľúbenou ikonou hereckej smotánky, do ktorej bezpochyby patrí Ingrid Bergmanová, Audrey Hepburnová, Priyanka Chopra Jonas aj Zendaya .

Značka Bulgari získala v aukcii pár náušníc Bulgari, ktoré pôvodne patrili herečke Gine Lollobrigide.

Jean-Christophe Babin, generálny riaditeľ Bulgari Group povedal: „Bulgari zdieľa so strieborným plátnom spoločný historický odkaz; 1967. V nadväznosti na toto zdieľané dedičstvo je mi cťou predstaviť významné partnerstvo pre rok 2022, spájajúce Bulgari a BAFTA. Základné princípy BAFTA sú v súlade s kľúčovými hodnotami našej značky. Tešíme sa na spoluprácu, ktorá bude oslavou talentu a dokonalosti nielen vo filmovom priemysle."

Sophia Lorenová v náhrdelníku a náušniciach Bulgari s rubínmi a diamantmi v snímke Pret-a-Porter (1994)

Odovzdávanie cien v marci 2022

Odovzdávanie cien EE British Academy Film Awards je naplánované na nedeľu 13. marca 2022 . Na oslavu svojej novej role oficiálneho dodávateľa šperkov a hodiniek predstavia Bulgari v rámci partnerstva 8 nevídaných kreácií vysokého šperkárstva. Tieto jedinečné kúsky si môžu ako prví pozrieť hostia a hviezdy červeného koberca v Royal Albert Hall. Kolekcia predstavuje druhú kapitolu súboru Bulgari Colour Journeys a je oslavou úchvatnej krásy drahokamov spinelov.

Galavečer BAFTA

Bulgari je tiež oficiálnym partnerom galavečera BAFTA v piatok 11. marca 2022 . Môže tak podporiť najväčšiu charitatívnu akciu roku organizácie BAFTA. Jej cieľom je získať prostriedky na realizáciu vzdelávacích a inkluzívnych talentových programov na celý rok.

Ambasádorka značky Priyanka Chopra Jonas v šperkoch Bulgari na EE BAFTA 2021

Amanda Berry , držiteľka Rádu britského impéria a výkonná riaditeľka BAFTA dodáva: „Veľmi si ceníme partnerstvo so značkou Bulgari v rámci galavečera BAFTA a odovzdávanie ocenení EE British Academy Film Awards. Zaujatie Bulgari pre svet filmu tvorí pevný základ tohto prepojenia, nádherné šperky Bulgari ešte viac podčiarknu eleganciu našich spoločenských akcií. S Bulgari navyše zdieľame záväzok rozvoja a podpory talentovaných jedincov a budovanie ich kariéry vo svete filmu, hernom a televíznom priemysle."

BAFTA oslavuje 75 rokov

Organizácia BAFTA v tomto roku oslávi 75. výročie. Jej cieľom je kariérne podporovať ďalšie generácie talentovaných jedincov prostredníctvom širokej plejády vzdelávacích a inkluzívnych talentových programov. Ich súčasťou je aj nový štipendijný fond pre kariérny rozvoj založený predsedom BAFTA, Jeho kráľovskou výsosťou, vojvodom z Cambridge .

Partnerstvo výborne dopĺňa vlastné charitatívne iniciatívy Bulgari na poli vzdelania a umenia, ktorých súčasťou je dlhoročné partnerstvo s organizáciou Save the Children a filantropické prepojenie s Jennerovým inštitútom Oxfordskej univerzity.

Ambasádorka značky Zendaya v kampani Bulgari high jewellery

Špeciálna výstava

BAFTA je už od roku 1947 synonymom jedinečnej kvality vo svete filmu. Bulgari vzdáva hold tomuto bohatému odkazu prostredníctvom špeciálnej výstavy v londýnskom butiku. Jej súčasťou je 17 kúskov z kolekcie Heritage, pochádzajúcich z rímskych archívov. Šperky, ktoré vlastnila Elizabeth Taylorová, Gina Lollobrigida a Roberta Brooke Russell Astor , alebo nosila napríklad Sophia Lorenová , tu môžete vidieť do pondelka 14. marca 2022 .

Zdroj foto a info: Martina Lowe – MMH Polo

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné.