Línia Una je plná lásky: zamilujte sa aj vy!

Línia Una je plná lásky: zamilujte sa aj vy!

12. januára 2022, Swarovski, kolekcia Una, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Kto povedal, že by sa láska mala oslavovať iba jeden deň v roku? My rozhodne nie! Vo Swarovski preto oslavujú žiaru lásky po celý rok prostredníctvom kúskov, ktoré sú vytvorené tak, aby chytili za srdce a upútali myseľ.

Moderná romantika si zaslúži modernú pamiatku, preto má Swarovski nový a exkluzívny rad Una s báječnými designami. Nová Una vás určite uchváti!

Nová Una

Základom nového produktového radu Una je dizajn srdca, ktorý vznikne, keď sa dve labute stretnú tvárou v tvár. Labuť Swarovski sa mení na krásny symbol večnej lásky. Obľúbená ikona značky Swarovski tak ožíva v novej podobe, ktorá je symbolom hlbokého puta – nie iba na jediný deň, ale na večnosť.

Giovanna Engelbertová hovorí: „Srdce ako univerzálny symbol lásky je dokonalým spodobnením našej ikony, labute. Chcela som vytvoriť niečo úžasné, čo by zhmotňovalo lásku nielen k našim milovaným, ale aj k sebe samým.“

Prívesky, náhrdelníky, náramky…

Súčasťou novej línie sú prívesky, obojkové náhrdelníky a náramky, ktoré sú malým umeleckým dielom, vytvoreným s láskou, veľkou dávkou vášne a nádychom večnosti. Nechajte ich zažiariť!

So šperkami z línie Una darujete kúsok s večným posolstvom.

Zdroj info: Natalie Savić Madi-M Consulting

Zdroj foto: Swarovski

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.