Puma a Dua Lipa: capsule kolekcie Flutur

Puma a Dua Lipa: capsule kolekcie Flutur

3. januára 2022, Puma a Dua Lipa, capsule kolekcie Flutur, Puma, Dua Lipa

Sponzorovanej odkazy:

Značka Puma v spolupráci so svetovou popstar Dua Lipou vám prezentuje limitovanú capsule kolekciu Flutur, inšpirovanú 90. rokmi. Prvé štyri produkty sú dostupné od decembra 2021, pričom kompletná kolekcia bude predstavená v roku 2022.

Dúhové logo, ktoré kolekciu Flutur sprevádza, symbolizuje partnerstvo oboch tvorcov – ako značky Pua, tak popstar Dua Lipy. Oboje sa tu prepája do krásneho dúhového motýľa.

Motýlie premeny

Motýlie logo je stredobodom kolekcie, a nájdete ho predovšetkým na pohodlných jednofarebných čiernych a bielych tričkách, aj cool oversize mikinách s kapucňou. Čerešničkou na torte sú potom topánky Mayze Flutur, pre ktoré má popstar Dua Lipa zvláštnu slabosť.

Športové topánky sú kožené, v čiernej farbe, majú skladanú medzi podrážku, hadovité prešívanie špičky logo v podobe jej podpisu Dua Lipy na jazyku aj na stielke topánky. Mayze Flutur ponúka aj dvojakú možnosť šnurovania.

„Motýle sú pre mňa viac než len krásne stvorenia, predstavujú transformáciu, nádej a premenu. Za posledný rok sa pre mňa motýľ stal obzvlášť symbolickým a zmysluplným tvorom,“ povedala Dua Lipa . „Ostatne názov capsule kolekcie Flutur znamená v albánčine práve motýľ. Zvolila som ho aj ako poctu svojmu pôvodu a zároveň ako oslavu novej spolupráce s Pumou,“ dodala.

„Pre Dua Lipu bolo dôležité prísť so základnými kúskami, ktoré doplnia každý šatník. Vedela presne, čo chce, a prišla za nami aj so svojimi hotovými nápadmi,” povedala Maria Jose Valdes, riaditeľka obchodnej divízie Puma Sportstyle . „Táto capsule kolekcia je iba ochutnávkou toho, čo príde budúci rok. Všetci pracovali tvrdo na tom, aby zrealizovali všetky jej nápady. Bola radosť spolupracovať s takou osobnosťou, je skutočnou módnou ikonou.”

Kampaň

Kampaň nafotil nemecký fotograf Daniel Sannwald, ktorý v minulosti spolupracoval s významnými a vplyvnými hudobníkmi, vrátane samotnej Dua Lipy. Svojím poňatím nás prevedie touto psychedelickou rozprávkou, kde uvidíme metamorfózu umelkyne z kukly v motýľa, z temnoty do farieb technicolor.

Táto magická transformácia bola zachytená na čiernobielom pozadí s farebným osvetlením a vizuálnymi efektmi, ktoré dali vyniknúť unikátnemu dizajnu tejto jedinečnej kolekcie.

Kde dostanete kúpiť kolekciu?

Capsule kolekcia Puma x Dua Lipa Flutur je k dispozícii na puma.com a v predajniach Puma. V ČR budú k dispozícii topánky Mayze v obchodoch Bibloo, Footshop a Queens za cenu 139,90 €.

Video upútavka kampane

  • Zdroj informácií: Liz Smith; Lenka Tungová- Best Communications
  • Zdroj foto: Daniel Sannwald by Puma
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.