Značka Puma a Bison & Rose: od januára 2022 spolu

Značka Puma a Bison & Rose: od januára 2022 spolu

28. decembra 2021, Značka Puma a Bison & Rose, spolupráca, Puma, Bison & Rose, január 2022

Sponzorovanej odkazy:

Forever Better Together to je claim novej spolupráce svetovej športovej značky Puma a komunikačnej agentúry Bison & Rose . Puma si vo výberovom konaní tento rok na jeseň v Českej republike vybrala Bisony, ktorí budú mať na starosť komunikáciu pre kategóriu run/train a lifestyle . Ich oficiálna spolupráca začne od januára 2022 .

DNA Pumy je šport prepojený s módou

Šport je základným stavebným kameňom značky Puma. Súčasťou DNA brandu je vášeň pre navrhovanie a vývoj produktov, ktoré posúvajú hranice konvenčného dizajnu a rúca zaužívané mýty. V priebehu viac ako 70 rokov sa značka Puma zapísala do histórie ako partner najrýchlejších športovcov planéty.

Športy, ako je futbal, beh a tréning, golf, basketbal a motoristický šport, obohacuje originálnymi produktmi, ktoré ťažia inšpiráciu vo výkonnostnom športe aj životnom štýle a sú dokonalé ako svojou funkčnosťou, tak originálnym dizajnom. Súčasťou misie značky je tiež široká škála tém udržateľnosti, na ktorých Puma kontinuálne pracuje tak, aby bola jej činnosť v súlade s cieľmi udržateľného rozvoja Organizácie Spojených národov.

„Hľadali sme agentúru, ktorá bude rozumieť našim hodnotám, histórii a dedičstvu značky a zároveň bude prichádzať s inovatívnymi nápadmi a aktívne vyhľadávať PR príležitosti v existujúcich aj nových oblastiach. Tím B&R nás zaujal nielen originálne spracovanou tendrovou ponukou, ale aj portfóliom svojich služieb a skúsenosťami. V Bisonoch sme našli oveľa viac, než bolo pôvodným zámerom tendra,“ hovorí Katarzyna Weslawowicz, Head of Marketing PUMA Eastern Europe .

Puma s Bison & Rose

Bison & Rose poskytuje servis internej a externej komunikácie významným medzinárodným aj tuzemským spoločnostiam a značkám. Je zároveň afiláciou globálnej siete BCW (Burson Cohn & Wolfe) pre Českú republiku a Slovensko a pre oba trhy je skupina Bison & Rose tiež partnerom medzinárodnej poradenskej siete FTI Consulting špecializujúcej sa na finančné a transakčné PR a issues management. Pre Pumu bude zaisťovať PR servis pre kategóriu run/train a lifestyle zahŕňajúce produktovú komunikáciu, komplexné media relations, krízovú komunikáciu a influencer's mar­keting. Spoluprácu s Pumou bude zaisťovať agentúrny tím Veroniky Deckerovej na čele s Luciou Fialíkovou.

„V komunikácii je vždy veľmi dôležité, keď partneri vzájomne rezonujú a to sa v tomto prípade deje. Preto som veľmi rada, že taká inspiračná značka, akou PUMA nesporne je, vložila do nášho teamu svoju dôveru a že budeme mať príležitosť podieľať sa na jej komunikačnom smerovaní,“ hovorí Veronika Deckerová, Senior Consultant agentúry Bison & Rose .

Puma Heroes a spol.

  • Na českom trhu sa Puma venuje nielen podpore začínajúcich talentov. V rámci projektu Puma Heroes v spolupráci s ambasádorom Benom Cristovaom vybrala štyroch mladých kreatívcov, ktorým pomáha naštartovať kariéru.
  • Brand sa dlhodobo venuje spolupráci s umelcami a ďalšími značkami aj na globálnej úrovni. Napríklad tento rok bol uvedený v prvej sólovej spolupráci so speváčkou a módnou ikonou Dua Lipou nový model tenisiek Mayze , ktorý prepája retro klasiku značky s novými trendmi.
  • Mayze je súčasťou iniciatívy Puma She Moves us , ktorá prostredníctvom svojich ambasádoriek oslavuje ženy, posúvajúce svet umenia a športu dopredu a svojou energiou inšpirujú ostatné ženy po celom svete.
  • Značka Puma posúva hranice inšpirácie ešte ďalej. Ako reakciu na súčasnú pandeminckú situáciu, ktorú mnohí považujú za jedno z najnáročnejších období, rozbehla kampaň “Only See Great” . Cieľom ročnej kampane je prostredníctvom globálnych ambasádorov zdieľať optimistické vízie a zdôrazňovať silu viery v seba samého.

Puma a Helly Hansen

Novinky na túto jeseň pripravila značka v kolaborácii s lídrom v oblasti outdorového oblečenia Helly Hansen. Spoločne uviedli na trh pre sezónu AW21 kolekciu zimného funkčného lifestylového a bežeckého oblečenia aj obuvi. Kolekcia sa nesie v spojení behu a adaptívnych funkcií s ohľadom na zimné využitie. Spolupráca posúva hranice konvenčného designu. Jednotlivé kúsky sú ladené do neutrálnej farebnej palety a podčiarkujú ich funkčné detaily. Kolekcia zahŕňa kúsky ako sú bundy, pančuchové nohavice, topánky či batohy, to všetko navrhnuté na využitie v chladných mesiacoch.

Medzi kľúčové kusy patria

  • zimná bežecká trialová topánka Voyage Nitro Helly Hansen
  • cestné Velocity Nitro Helly Hansen
  • a ďalšie

Celá kolekcia je v predaji na Puma.com.

Značka Puma

Puma je jednou z popredných svetových športových spoločností, ktorá navrhuje, vyvíja, predáva a propaguje obuv, odevy a doplnky. Už viac ako 70 rokov Puma neúnavne posúva svet športu a kultúry vpred vytváraním rýchlych produktov pre tých najrýchlejších športovcov na planéte. Puma ponúka lifestylové produkty inšpirované športom s dôrazom na výkon v takých kategóriách, ako je futbal, beh, fitness, basketball, golf a motošport. Vďaka množstvu vzrušujúcich spoluprác s renomovanými návrhárskymi značkami ovplyvňuje a inšpiruje nielen streetovú kultúru ale aj celý módny svet. Skupina Puma vlastnej značky PUmaA, Cobra Golf a stichd. Spoločnosť Puma dodáva svoje výrobky do viac ako 120 štátov a zamestnáva celosvetovo viac ako 14 000 ľudí. Svoje ústredie má v nemeckom Herzogenaurachu. Viac informácií nájdete na Puma.com .

Bison & Rose

Významná česká komunikačná agentúra s 25-ročnou tradíciou na trhu, ktorá poskytuje svojim klientom komplexné služby integrovanej komunikácie, media relations, digitálnej komunikácie a eventové, produkčné služby. Pôsobí aj na Slovensku a je exkluzívnym zastúpením siete Burson Cohn & Wolfe pre Česko a Slovensko. Je certifikovanou agentúrou podľa štandardu CMS II a členom Asociácie PR agentúr APRA. B&R je držiteľom historicky prvej ceny APRA za korporátnu komunikáciu, víťazom prvej PR ceny Golden Drum udelenej českému subjektu na medzinárodnom festivale v slovinskej Portoroži a víťazom prestížnej medzinárodnej súťaže SABRE AWARDS. V roku 2021 sa stala aj víťazom prestížnej súťaže Young Lions.

Zdroj foto: Puma

Zdroj info: Bison & Rose a Lucia Fialíková

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.